Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zabpelyhet ledarálni, és meginni?

Zabpelyhet ledarálni, és meginni?

Figyelt kérdés

Ma próbáltam megenni, és nem hogy vízzel, de tejjel sem sikerült, egyszerűen majdnem behánytam tőle. Minden tiszteletem azé, aki megtudja úgy enni :D

A lényeg, hogyha ledarálnám, és tejbe beleraknám, az úgy jó lenne? Ti próbáltátok már ? Esetleg ha egy kis mézt is raknék bele?

2014. nov. 1. 00:14
1 2
 1/13 HarciCsiga ***** válasza:
én a kis és nagy szeműt is letudom nyelni de leszoktam darálni a turmixomba botmixerrel mert a szűrőben megakad meg kitapad a szélére a shakernek aki szerintem egy vitaminkapszulát letud nyelni az a zabot is letudja
2014. nov. 1. 00:30
 2/13 anonim ***** válasza:
En botmixerel osszedaraltam es megittam.Nem a legjobb de hat mi a tapanyag mitt isszuk:)
2014. nov. 1. 00:46
 3/13 kakao01 ***** válasza:
fehérjével?
2014. nov. 1. 00:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Na akkor en szerencses helyzetben vagyok, mert imadom a zabpelyhet :-). A Sparban kaphato sajatmarkas zabpehely a legfinomabb, utana a Lidl-ben kaphato sajatmarkas.

Lehet venni zabpehelylisztet is es zablisztet is. Mindketto kb. 600 Ft/kg bioboltokban lehet kapni, de Auchanban is szokott lenni.

A zabliszt a zabszem minden reszet tartalmazza.

A zabpehely liszt viszont kesz zabpehelybol keszul, ami pedig hantolt zabbol.

A zabpehelyliszt szerintem finomabb mint a zabliszt.

En van hogy zabpehelyliszttel iszom a shaket. Tejjel meg finomabb, en altalaban vizzel iszom.

2014. nov. 1. 06:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Simán meg lehet inni a darált zabot, de nem kell ezt erőltetni, ha nem szereted. Hol van az kőbe vésve, hogy muszáj mindenkinek zabot enni? Nem ezen múlik a formád.
2014. nov. 1. 07:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Énis így voltam vele kérdező, de valami csoda folytán ma már szeretem...
2014. nov. 1. 08:32
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, kipróbáltam, és hát így is kegyetlenül rossz volt nekem:D mintha kartont ennék, vagy nem is tudom xD

Szerintem hanyagolni fogom ezt, ahogy sandorzsolt mondta.

2014. nov. 1. 10:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Én sem eszek régóta zabot, nem kötelező. Csak egy kaja a sok közül.
2014. nov. 1. 10:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha nem bírod megenni, akkor pár recept, hátha így könnyebb:

Banán, tej, fehérje összeturmixol és ráönt a zabra. Hagyod 10-15 percig állni. Minél több a tej annál könnyebben csúszik. Kókuszreszelékkel is lehet dobni rajta. Csinálhatod úgy is, hogy kevesebb folyadékot öntesz rá, úgy kb. tésztaállagúra és megsütöd. Így már észre se lehet venni hogy zab, kicsit hasonlít a muffintészára. De itt van a konkrét recept is:

[link]

Csokis fehérjével meg még összelehet hozni zabos kókuszkockát is. Az se rossz. Link:

[link]

Tele a net ilyen kondis receptekkel, sokkal jobb ha olyan kaját eszel amitől nem öklendezel, mert így hamar elmegy tőle a kedved.

2014. nov. 1. 15:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm !:D Bár ezt gondolom nem reggelire, de valamikor biztosan megcsinálom :)
2014. nov. 1. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!