2/4 anonim válasza:
Ahhoz meg kellene őrölnöd,és átszitálnod,hogy liszt legyen belőle.
3/4 anonim válasza:
Én már többször használtam süteménybe zabliszt helyett a zabpehely ledarált változatát.
Még ha nem is ugyanolyan mint a liszt a süti(k) jó(k) lett(ek)! :)
4/4 anonim válasza:
Ha durvara daralod zabpehelydara lesz, ha finomra akkor zabpehelyliszt.
A zabliszt tartalmazza a zabszem minden egyes reszet, mig a zabpehelyliszt zabpehelybol keszul, ami pedig hantolt zabbol = zabszem hejat nem tartalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!