Otthoni gyakorlat sörhas ellen?
Figyelt kérdés
Szóval az utóbbi időben elég sok volt a gyorskaja, meg nem is mozogtam sokat, szóval felszedtem valamennyit. A genetika miatt főleg hasra, és sörhasam lett. Sajnos nincs sok időm , ezért otthona kellene egy-két gyakorlat.
16/F
#zsír #szénhidrát #has #edzésterv #étrend #test #tömegnövelés #szálkásítás #gyakorlat #sörhas fehérje
2014. okt. 28. 12:48
11/12 anonim válasza:
Igazából ha fogyni akarsz, azt a kaja befolyásolja a legjobban, így arra kellene figyelned leginkább.
12/12 A kérdező kommentje:
Értem, csak hétvégente csinálok fizikai munkát téglapakolás stb.. szóval utánna bármit meg tudnék enni...de szálkásítás közben is menni fog a meló?
2014. okt. 28. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!