Hiába való edzés fenékre?
1hónap edzés a semmiért? 1hónapja el kezdtem edzeni..kar,láb,has stb.
a fő cél a fenék volt.kerekebb,nagyobb fenékre vágytam. De a vég eredmény az lett hogy kisebb lett mint volt.1héten 5x edzettem fenékre csütörtök,vasarnap pihenő nap. rendesen táplálkoztam.mi lehet a gond?16/L
Sargakapszula.hu
Ez kell neked ahhoz hogy jobb legyen a feneked, semmi több. Olvasd el, és eszerint alakítsd át az edzésed, és az étrended.
Nehéz segíteni ha nem tudjuk a "rendes táplálkozás" alatt mit értesz. Értsük úgy, hogy tömegnöveléshez megfelelő a kajálásod?
Túl sok volt az edzés, és kevés a pihenő ez nyilvánvaló, a harmadik meg, ha nem nagy súllyal csinálod (úgy hogy 8-12 ismétlés jöjjön ki), akkor nem fog nőni az izmod.
Amiért "kisebb lett" az lehet azért van, mert zsírból fogytál, viszont izomban nem nőttél annyit hogy ez szembetűnő legyen. Alakíts a kaján, az edzésed, olvasd el amit kitettem, és hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!