Bicepsz edzést rosszul csinálom?
Igen tudom.
De most arra vagyok kíváncsi hogy ez hogy a jobb kezem jobban feszül mint a másik jobban érzem, az baj?
Ma már te vagy a 2. kérdező, aki csak jobb kézzel recskázik. Próbáld ki ballal, mennyei élmény lesz.
A magamhoz nyújtom a alkarom, azt jelenti, hogy felemeled a kezed? Hogy is lehetne egyszerűbben leírni? :D
Komolyan mondom, nem értem ahogy fogalmaznak egyesek (főként a fiatalok). Összefüggéstelen, értelmezhetetlen. Egyszerűen nem értem. Nincs már fogalmazás óra, vagy csak lustaság? Na mind1.
A problémára: Lemaradt testrész esetén gyakori az ilyesmi.
Valószínűleg a bal bicepszed gyengébb/kisebb, és ezért a gyakorlatok kivitelezése sem tökéletes. Beszáll a váll/másik kar (gyakorlattól függően). Nyilván nem tudom milyen gyakorlatokat csinálsz, igyekezz olyanokat választani, ahol stabilizált a könyök, és külön külön kézzel kell végezni. (scott padon egykezessel pl)
A másik hogy vegyél visszább a súlyokból (mind2 kar esetében), és minden idegszáladdal a bicepszedre koncentrálj. Az se baj ha úgy érzed hogy túl könnyű a súly, és sok ismétlés menne. Ilyenkor lassabban csináld a gyakorlatot (2-3mp összehúzás, 4-6 leengedés). Ez kellően terhelővé teszi majd neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!