Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Írnátok nekem egy 4 gyakorlato...

Írnátok nekem egy 4 gyakorlatos melledzés ami a mellizom minden részét megedzi?

Figyelt kérdés

2014. okt. 21. 16:06
 1/7 A kérdező kommentje:
*melledzést
2014. okt. 21. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:

A mellizomnak 1 része van. Nincs külső,belső, ez nem biciklikerék. Nincs alsó,fölső, ez nem magyar kártya.

Egyébként: fekvenyomás 4x10

tárogatás 4x12

tolódzkodás 4x10

fekvenyomás döntött padon 4x10

2014. okt. 21. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Eleve az a jó, ha hetente változtatod: vagy egy-két gyakorlatot kicserélve vagy a sorrendet cserélve, illetve lehet a kettő együtt is.

Tehát NEM kell fix terv!

Ezeket szoktam: fekvenyomás vagy sima padon rúddal kezdve vagy döntött padon. Utána döntött padon egykezesekkel nyomás. Na ezeket pl lehet hetente cserélni sorrendben.

Majd tárogatás sima vagy döntött padon. Utána áthúzás és tolódzkodás. De lehet valamelyik helyett csigás keresztezés is vagy mellgépes tárogatás.

2014. okt. 21. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Fekvenyomás egykezesekkel, tolódzkodás súllyal, tolódzkodás gyűrűn(na ez gyilkos, minél mélyebbre mész annál jobb), tárogatás, áthúzás.
2014. okt. 21. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Előzőhöz: belső és külső mellizom nincs. De a mellizom felső részére (nem azt írtam, hogy felső mellizom, csak annak a felső része!) jobban mennek a pozitívan döntött padon végzett gyakorlatok. Megy az egész részre is, de jobban a fölső részre. A belső és külső részt nem lehet így edzeni (tehát nem lehet picit sem elkülönítve), mert a mellizom rostja vízszintes tapadásúak.
2014. okt. 21. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Amit leírtatok nem sok ez mellre?

Én (bár nincs tizenéves edzésmúltam) 3 gyakorlatban 3-4 sorozattal teljesen ki tudom nyírni a mellizmom. Esetleg megéri jobban, tovább erőltetni?

2014. okt. 21. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
ha te 3 gyakorlattal kinyírod, akkor neked annyi elég. Van mikor nekem is elég, de inkább 4-et szoktam, sőt most már több is megy, mivel most már nem vagyok naturál, így én megtehetem.
2014. okt. 21. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!