Tömegnövelés alatt nőknél mennyi az ideális testsúlynövekedés hetente?
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 13:36
1/8 anonim válasza:
Nőknél nem jön a havi nettó 1kg izom, így ha nem akarsz bezsírosodni annyira, akkor heti 0.3 kg növekedés alatt kellene maradni.
2/8 A kérdező kommentje:
Három hét alatt kb 1 kiló jött fel rám, de ha a tükörbe nézek, olyan mintha 2-3 kilót híztam volna. Sokkal vastagabb a karom, a combom, a fenekem és a hasam is. Eléggé feszül rajtam az a nadrág, ami három hete még lötyögött.Az a baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy mennyi zsír és mennyi izom jött fel.
2014. okt. 21. 13:49
3/8 anonim válasza:
Fele legalább zsír lehetett, de a tükör megmondja.:-)
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor lejjebb veszek a szénhidrátból, köszi :-)
Csak azt furcsállom, hogy kb 2 zsemlével eszek többet annál, mint amikor elkezdtem, és az is teljeskiőrlésű. Előtte hónapokig tartottam a súlyom. Fehérjét régen is sokat ettem, pont annyit eszek most is. Simán megvan vele a 1,5-2 gramm/tskg. Zsírt meg gyakorlatilag nem fogyasztok, csak annyit amivel főzök.
2014. okt. 21. 14:16
5/8 anonim válasza:
Zsír az kellene 1g x ttkg tömegeléskor, ennek fele telítetlenből. A szénhidrátot leveheted picit. Egyébként az, hogy teljes kiőrlésű a zsömle vagy nem, az majdnem mindegy hízás szempontjából. Kalóriában kb ugyanaz, csak a tk az egészségesebb a több mikrotápanyag miatt. Tudom, hogy szokás jönni azzal, hogy lassabban szívódik fel, de ez nem annyira számít, mert a lényeg a napi össz kalóriamérleg.
6/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hízás szempontjából mindegy, én azért szeretem, mert nem telít el annyira, mint a hagyományos, és nem éhezek meg utána olyan hamar.
Köszönöm a segítséget!
2014. okt. 21. 14:33
7/8 anonim válasza:
Igen, arra is jó a teljes kiőrlésű, hogy nem éhezel meg hamar.
Szívesen.:)
8/8 anonim válasza:
2 tk zsemle az kb. 60g szénhidrát. Szóval ha te pont hatvan kiló vagy, akkor durván 1 ttkg ch-val növelted a bevitelt, hiába, hogy "csak két zsemle". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!