Felhúzásból szabad testsúllyal mennyi az ideális ismétlésszám?
Káros a szivre nézve a felhúzás,mert igencsak felpumpálja a szivet azt vettem észre
Mennyi az egészséges felhúzás szabad testsúllyal? Egészséges ha a testet teljesen leengedjük majd onnan felhúzzuk?
What?
A kérdésed olyan szinten értelmetlen, hogy a macska is inkább elment.. eddig a monitort bámulta.
Dafuq?
Felmegy a szívritmusod, ettől még nem káros a szívre :D
A testet meg természetesen teljesen le kell engedni.
#2 vagyok,
teljesen le kell engedni, de nem érhet le a lábad, így értettem.
Az húzódzkodás te... miért ne lenne egészséges?
Nézz inkább utána..
"Felmegy a szívritmusod, ettől még nem káros a szívre"
Hát ha nagyon felmegy a szivritmus akkor véleményem szerint fennáll a szivroham lehetősége egyszer
Emellett a bedurrant izmok miatt több vért pumpál a sziv ami a szivizom túlzott kieresedéséhez vezethet ami szintén nem egy túlzottan egészséges dolog
A szivbillentyű károsodás is fennállhat véleményem szerint mivel a a véráram nyomása olyan szinten megnő, hogy a sziv pumpáló funkciója nem képes lépést tartani a folyamatos vér áramlással és ennek nyomásával
Jah, hogy húzódzkodásról van szó....
Mond már el nekem Kérdező, mi abban olyan megerőltető, hogy a felmenjen az egekbe a pulzusod?
Megcsinálok úgy 10-et, hogy közbe beszélgetek...Vállszéles,felsőfogásos,teljesmozgástartományos húzódzkodásról beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!