Ki a kedvenc testépítőtök és miért?
Nem tudom hany eves vagy, de en a VHS-korszakban nottem fel, 80as evek kozepetol kezdve faltuk a filmeket, alamondassal, szemcsesen, de imadtuk. Conan a barbar, Terminator, Commando, tucatszor lattam oket, es egyszeruen lenyugozott a fizikuma. Aztan persze eleg sokat olvastam rola, ismerem az eletet, es nagyon szimpatikus az amit elert versenyzokent es emberkent.
Arnold volt az egyik az utolso testepitok kozott, akinek a fizikuma meg nem egy felfujt, aranytalan, termeszetellenes szornyeteg volt. Nyilvan koxolt o is, de neki peldaul keskeny volt a csipoje, es nem volt akkora gyomra mint egy vemhes elefantnak. Nezd meg a maiakat, oriasi beluk van, ami elrontja az osszhatast.
Szoval nekem ezert Arnold.
Nekem Méry Zoltán.
Olyan szinten tud motiválni,hogy nem igaz :)
A magyarok között Vörös Zoltán, mert jófej, értelmes, és nagyon jól is néz ki.
Külföldről Kai Greene, mert ahhoz a brutális testhez valami eszméletlenül jó mozgás társult, Denis Wolf, mert a formája bejön, és Branch Warren, akinek a többiekhez képest semmilyen genetikája van, mégis eredményes.
Igen, ezek az emberek használnak szteroidokat. Aki szerint ennyiből áll a siker, az használjon, és lássuk, ugyanazt eléri-e, mint a fent nevezettek. (Én speciel nem használok, és nem is fogok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!