Ki a kedvenc testépítőtök és miért?
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 14:07
1/19 anonim válasza:
Coller a shoposoknál, nagyon szimpatikus arc. Versenyszintűeknél meg nincs igazi kedvenc, annyira nem is ismerek sokat. Talán Illés Norbi fizikuma a legesztétikusabb számomra.
2/19 anonim válasza:
Nő: Andreai Brazier
Férfi: Lazar Angelov
Nekem formára legalábbis ők az etalonok.
3/19 anonim válasza:
Vörös Zoli, nagyon normális a videóiban, és a formája sem utolsó. Na meg Kiss Jenő, hihetetlen, hogy mekkora forma és mégis milyen nyugodt ember.
4/19 anonim válasza:
Arnold. Gondolom nem kell magyarazni hogy miert.
5/19 A kérdező kommentje:
Mivel a kérdésben benne volt, hogy miért ezért nyilván jó lenne részletezni, hogy neked miért Arnold a kedvenced :)
2014. okt. 19. 14:25
6/19 anonim válasza:
Nincs ilyen személy. Nem értem mit lehet kedvelni gyógyszerekkel telenyomott embereken. Ennyi erővel nyugdíjasokat is kedvelhetnénk, mert ők is sok gyógyszert szednek, sokuk még inzulint is, mert cukorbetegek.
7/19 anonim válasza:
nincs ilyen, mert senki fizikuma után nem ácsingózok, nem nézegetem percekig a képei és arra gondolok, hogy jó lenne ilyennek lenni, kicsit homokozós dolog ez nekem.
van pár női testépítő aki bejön, de hányingerem van a férfi testeket bámulni, azt sem tudom megérteni aki férfi létére ilyen versenyekre elmegy, és szájtátva nézni hogy néz ki egy másik férfi.
nagyon meleg dolog!
8/19 A kérdező kommentje:
6-os, te aztán nagyon kemény vagy. Bár megértelek... sok szteroidos hülyegyerek van akik azt se tudják mire jó az és te csak ezt látod. Valójában az én környezetemben is vannak ilyenek :(
2014. okt. 19. 15:07
9/19 A kérdező kommentje:
7-es, már miért lenne meleg dolog elismerni a másik sikerét?
2014. okt. 19. 15:08
10/19 anonim válasza:
Jay Cutler és Nasser el Sonbaty. A személyiségük miatt, hogy méltó reprezentánsai a sportnak. Nasser 7 nyelven beszélt és 3 diplomája volt. Valamint például Cutler 2009-es olimpia teljesítménye miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!