Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki a kedvenc testépítőtök és...

Ki a kedvenc testépítőtök és miért?

Figyelt kérdés

2014. okt. 19. 14:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Coller a shoposoknál, nagyon szimpatikus arc. Versenyszintűeknél meg nincs igazi kedvenc, annyira nem is ismerek sokat. Talán Illés Norbi fizikuma a legesztétikusabb számomra.
2014. okt. 19. 14:09
 2/19 anonim ***** válasza:
62%

Nő: Andreai Brazier

Férfi: Lazar Angelov

Nekem formára legalábbis ők az etalonok.

2014. okt. 19. 14:10
 3/19 anonim ***** válasza:
Vörös Zoli, nagyon normális a videóiban, és a formája sem utolsó. Na meg Kiss Jenő, hihetetlen, hogy mekkora forma és mégis milyen nyugodt ember.
2014. okt. 19. 14:13
 4/19 anonim ***** válasza:
37%
Arnold. Gondolom nem kell magyarazni hogy miert.
2014. okt. 19. 14:24
 5/19 A kérdező kommentje:
Mivel a kérdésben benne volt, hogy miért ezért nyilván jó lenne részletezni, hogy neked miért Arnold a kedvenced :)
2014. okt. 19. 14:25
 6/19 anonim ***** válasza:
3%
Nincs ilyen személy. Nem értem mit lehet kedvelni gyógyszerekkel telenyomott embereken. Ennyi erővel nyugdíjasokat is kedvelhetnénk, mert ők is sok gyógyszert szednek, sokuk még inzulint is, mert cukorbetegek.
2014. okt. 19. 15:01
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

nincs ilyen, mert senki fizikuma után nem ácsingózok, nem nézegetem percekig a képei és arra gondolok, hogy jó lenne ilyennek lenni, kicsit homokozós dolog ez nekem.

van pár női testépítő aki bejön, de hányingerem van a férfi testeket bámulni, azt sem tudom megérteni aki férfi létére ilyen versenyekre elmegy, és szájtátva nézni hogy néz ki egy másik férfi.

nagyon meleg dolog!

2014. okt. 19. 15:05
 8/19 A kérdező kommentje:
6-os, te aztán nagyon kemény vagy. Bár megértelek... sok szteroidos hülyegyerek van akik azt se tudják mire jó az és te csak ezt látod. Valójában az én környezetemben is vannak ilyenek :(
2014. okt. 19. 15:07
 9/19 A kérdező kommentje:
7-es, már miért lenne meleg dolog elismerni a másik sikerét?
2014. okt. 19. 15:08
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
Jay Cutler és Nasser el Sonbaty. A személyiségük miatt, hogy méltó reprezentánsai a sportnak. Nasser 7 nyelven beszélt és 3 diplomája volt. Valamint például Cutler 2009-es olimpia teljesítménye miatt.
2014. okt. 19. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!