Kedvenc izmod? Vagy melyik izom kidolgozása az álmod/célod?
Figyelt kérdés
Van olyan izom, amire nagyon vágysz, h szép kidolgozott legyen rajtad? (pl. egy szép mellizom a célod) vagy másokon tetszik.
köszi
2014. jún. 5. 20:10
1/17 anonim válasza:
pc izmom edzem, szeretném, ha tökéletesen tudnám kontrollálni
2/17 anonim válasza:
Egy izmosabb vádli még jó lenne.:)
3/17 A kérdező kommentje:
köszi,
hm.. és külső v belső vádli? mert nem mindegy
2014. jún. 5. 20:14
4/17 anonim válasza:
Amire legjobban szeretek edzeni: mostanában a comb :O
Ami a leginkább le van maradva: alapvetően mindegyik, de a többihez képest a tricepsz és a mell
Amit leginkább szeretek nézegetni, "kedvenc": váll, comb.
6/17 anonim válasza:
Nekem a musculus stapedius a kedvencem, csak sajnos halvány lila gőzöm sincs, hogyan dolgozhatnék rajta... :D
Amúgy hasizom és kar.
7/17 A kérdező kommentje:
ohh.. comb ... tiszta gyönyör :)
a vádli is gyönyörű tud lenni
2014. jún. 5. 20:17
8/17 A kérdező kommentje:
:D m. stapedius :D furfangos
2014. jún. 5. 20:18
9/17 anonim válasza:
a musculust nem tudom hogyan, de a Tensor tympani muscle -t a legtöbben tudják mozgatni...
10/17 anonim válasza:
Igazából minden,de ha nagyon választanom kell akkor egy nagyon szép kerek váll,az szerintem nagyon jól mutat,ha kigömbölyödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!