Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Muszály a ch-t csökkenteni...

Muszály a ch-t csökkenteni szálkásításnál? A kalóriadeficit nem elég?

Figyelt kérdés
Hagyományos testépítő szálkásításnál azt szokták mondani hogy 1 g-ra kell levinni a szénhidrát fogyasztást. De mivan akkor ha mondjuk én csak egy nap egyszer eszem 250 g ch-t Harcosok étrendjével? Megvan akkor is a zsírégetés egész napra? Egyébként hízékony vagyok. a ch mennyiséget összetett ch ból vinném be. Ötlet tanács esetleg kritika?

2014. okt. 19. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocs, de mi az isten az a harcosok étrendje?
2014. okt. 19. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha jól tdom, a harcosok étrendje, mikor egy nap egyszer eszel, de akkor sokat. Ezzel egy a propléma.

Zsírbontás és építés egész nap van. Tehát ha te eszel, a zsírból a szervezeted zsírt épít, a szénhidrát meg ellát energiával egy bizonyos ideig. Aztán mikor a tápanyag megemésztődött, olyan 2-3 óra múlva, és nem eszel, akkor a szervezetnek a raktárakból kell energiát nyernie. Persze jó lenne, ha rögtön a zsírraktárakhoz nyúlna, de sajnos az izmok glikogén raktára és izom leépítése az első lépcső. Ezért van a klasszikus 2-3 óránkénti evés, hogy a nap folyamán legyen mindig kis energiánk és fehérje az izmoknak.

Másfelől, egyes elméletek szerint, kb 50g fehérjénél többet egyszerre nem képes felvenni a szervezet. Ha ezt nézzük, akkor egy étkezéssel nem tudsz elég fehérjét bejuttatni, mert úgyse hasznosul annyi.

2014. okt. 19. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Jobb ha elosztod a szénhidrátot több étkezésre, ha egyszerre tolsz be sokat, lehet nem tud mit kezdeni vele a tested. Ökörség hogy pont 1g/tskg szh KELL mindenkinek, egyszerűen figyeld a tested reakcióit. Ha hízékony vagy, akkor valószínűleg tényleg eléggé meg kell nyírbálnod, de ez csak tőled függ.

Ha nagyon kevés az szh bevitel, akkor izmot is fogsz veszíteni, ha meg sok, akkor zsírt sem.

Ilyen badarságokat hogy harcosok étrendje, meg kidobhatsz a kukába. Mindenki ember, és ugyanaz kell mindenkinek, még ha kicsit különböző arányban is. Attól hogy egy edzéstervre/étrendre ráírják hogy harcos, nem leszel Leonidas.

Kísérletezgess: ha a napi 250 szh túl sok, vidd lejjebb. Mindenképp bontsd szét az étkezések közt. Sok sikert!

2014. okt. 19. 12:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a munkám miatt csak 1 kajára jut idő egész nap :/
2014. okt. 19. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:

A 21. században már vannak olyan fantasztikus, tudományos dolgok, amivel 30g fehérjét 2,5 perc alatt be tudsz juttatni. Ilyenek a fehérje alapú táplálékkiegészítők.

Most ezt picit poénosra vettem, de ez van. Én helyetted sajnos nem tudok enni. Azt meg nem hiszem el, hogy nincs 2 perced meló közben.

2014. okt. 19. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a munkád, de én azt vallom, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Készítsd el előre a kajád, dobozold be, vidd magaddal, és egyél. Én is kénytelen vagyok így megoldani, amikor heti 2 nap reggel 8tól este 8ig egyetemen vagyok végig.

2014. okt. 19. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!