Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennek a gyakorlatnak mi a...

Ennek a gyakorlatnak mi a neve street workoutban? (lent)

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=nqbFPN0SkLI Ttt 2:24 kor mi a neve a gyakorlatnak?

2014. okt. 18. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha ezt egy év alatt érte el, akkor úgy hívják hogy koksz. :D

Egyébként ha jól tudom sárkányzászló

2014. okt. 18. 20:27
 2/11 Musclemore ***** válasza:
100%

Ja, dragonflag, azt szokták padon vekve is.

Pl. Frank Medranonál videójában is látható.

2014. okt. 18. 20:29
 3/11 Musclemore ***** válasza:
100%
Dehogy kox, ez lehetséges.
2014. okt. 18. 20:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, sárkányzászló a neve. Egyébként 15évesen nem hiszem, hogy nagyon kokszolt volna, a tesztoszterin szint így is elég magas akkor, de ez tényleg gyanús..
2014. okt. 18. 20:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. okt. 18. 20:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Elég gyenge a gyerek ahoz képest hogy 1 éve tolja
2014. okt. 18. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy év alatt egy ilyen ecto gyereknek, a 0ról (jaja láttam már ilyet, úgy hívták hogy zyzz)? Csak nézd meg a végén a képeket. Attól hogy magas a tesztó szintje, még nem fog egy év alatt ilyen izomzatot szerezni, úgy hogy még csak kiegészítőket se szedett, csak "home made food"

Mind1, nem semmi azért, csak nem akarom hogy illúzió éljen bárkiben is. Túl sok az ilyen "csodálatos transzformáció 100% natural" videó a neten :D

2014. okt. 18. 20:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen igen teljesen eggyet értek.
2014. okt. 18. 21:11
 9/11 Musclemore ***** válasza:
100%

"Kiegészítőket sem szed."-nem kell ahhoz kiegészítő.

Ez egyáltalán nem nagy eredmény, egy holmi 15-16éves gyerek ilyen eredményhez nemhiszem, hogy használna.

Sem a formája, sem az erőnléte nem változott akkorát, hogy 1év alatt drasztikus legyen.(5-6kilónál többet nem szedett fel)

Saját testsúlyos edzéssel is lehet elég rendesen tömeget építeni, tudatosan kell gyakorlatokat csinálni, nem azt amihez kedved van/meg akarod tanulni, hanem rendes edzésterv.

Szóval nem tudom mit csodáltok ezen...

2014. okt. 18. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem tudok igazat adni, az pont az az életkor amikor magasságra is sokat nőnek a kamaszok, (sztem képeken látszik is hogy jócskán van magasságbeli különbség) + ez nem 5-6 kilócska kis izom, főleg ha magasságra is nőtt. És mindezt teljesen szárazon :D

Mind1, vitát nem kívánok nyitni ilyesmiről, tutira se te se én nem tudhatjuk. Ha mégis natu a gyerek, jó neki.

2014. okt. 18. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!