Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bicepsz edzésterv?

Bicepsz edzésterv?

Figyelt kérdés
Bicepszre hány gyakorlatot végezzek és ezekből hány sorozatot?

2014. okt. 17. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
3-4 gyakorlatnál többet nem érdemes. A sorozat pedig már egyéb függő. Ki kell tapasztalnod. ha személyesen edzenélek akkor tudnék választ adni és összeállítani de így sajnos nem.
2014. okt. 17. 16:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi

eddig 3 gyakorlatot használtam rá mindeggyikből 4sorozatot de a bicepszem valahogy nehezebben növekedik.Szerintem befogok iktatni egy 4 gyakorlatot is.

2014. okt. 17. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen szükséges a 4. gyakorlat. 8 gyakorlattal is mehet ha nincs leterhelve, és 2-3 gyakorlattal is leterhelheted úgy hogy fejlődésre ösztönözd. Próbálj meg nagyobb súllyal kevesebbet és szabályosan. És természetesen a megfelelő étrend. Így fejlődni kell neki ha tetszik ha nem. ;)
2014. okt. 17. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Eddig is túl sok sorozat ment rá, ha tizenkettő sorozatot végzel egy ilyen kicsike izomra az azt jelenti, hogy valamit nem csinálsz jól. Egész egyszerűen hamarabb ki kéne hogy készüljön a bicepszed! Nem bírhat ki tizenkét kőkemény munkasorozatot.

Hat-kilenc sorozatot szoktak rá ajánlani, szerintem a maximum a tíz.

Edzésterv például;

4 sorozat: Bicepszhajlítás állva egyenes rúddal

3 sorozat: Scott-padon francia rúddal

3 sorozat: Kalapács fogással csigán kötéllel

De lehet variálni a végtelenségig.

Bevethetsz még intenzitásfokozó technikákat is, mint a szuperszett, óriássorozat, vetkőző sorozat, huszonegyezés stb.

2014. okt. 17. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!