Tudnátok linkelni kreatinos előtte/utána test képet?
Nem szteroid, ez tény, de egyrészt mindenki másképp reagál rá. Van aki ektomorf, és úgy vizesedik (bőre alatt) mint atom, van aki nem, csak az izomban (ahogy kell ugye)
Teljesen mindegy egyébként mert én csak a p.méregetést látom a kreába hogy többet tudj nyomni tőle, meg nagyobbnak nézz ki. Ha nem szedi akkor is fejlődik, mint amikor szedi. Csak miután abbahagyja még rosszabbul fog kinézni.
Így ha nem szeded csak a fejlődés fog látszani, míg amikor szeded van egy nagy boost, ami eltűnik: ami úgy fog tűnni hogy összeesel. És ez senkinek nem tetszik. Már nem tudom hányadik alkalom hogy ezt leírom. Amíg szeded lehet hogy valamennyire gyorsabban is fejlődsz egyébként (hogy ki mennyire ez személyenként változó), de ez a + gyorsabb fejlődés pont a vége miatt nem éri meg szerintem, mert csak az összeesés fog látszani.
Az meg hogy többet nyomsz senkit nem érdekel csak a saját egódat. 5kg-s súllyal is meg lehet dolgoztatni az izmot, sokkal szabályosabban és szerintem még jobban is mint 15-el. Csak ugye ciki 5 kilóval tolni, meg lusta mindenki 50+ ismétlést megcsinálni. Pedig az ám a munka! Nem az hogy testből felrántod 6-7x, és volt benne kis bicepsz is talán.
De ez nyilván csak az én véleményem, és tapasztalatom. NAGY SÚLY KELL! Szabályos végrehajtásba meg sz**ni bele.
Kérdezőnek: nagyot dob, 1 hónap alatt úgy nézel majd ki mint aki 2-3 kiló tiszta izmot szed fel (még ha mérlegen csak 2 kiló is látszik), de a végén ez lekerül rólad mint fürdésnél a ruha. Mind1 leírtam amit gondolok, a választás a tiéd.
Fölösleges ilyen reklámfotókat nézegetni, amik optikailag úgy vannak beállítva, hogy látványos legyen a különbség. Talán még ki is vannak sminkelve, mint a 300-ban a spártaiak :D
De azért néhány ostobaságot megint sikerült összehordani az itteni szakiknak.
A kreatin nem vizesít. Az izomsejten belül tartja vissza a vizet. Ahhoz rengeteget be kell szedni, hogy már a bőr alatt vizesedjen valaki.
Cukorral együtt azért eszik, mert a magas inzulinszint elősegíti az izomba épülést. Na ezt a cukrozást nem szabad túlzásba vinni.
Ha abbahagyod, akkor nyilván visszaesel valamennyit. De gyorsabban fejlődsz (maradandóan), mint nélküle. Tehát egy 3 hónapos kúra után a visszaeséssel együtt jobb formában leszel, mint 3 hónap kreatin nélküli edzéssel és kajával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!