Tudnátok linkelni kreatinos előtte/utána test képet?
Elég jol megdob a kreatin.
De persze étrend az első.
google: kreatin előtte utána
Én a kreatint nem ajánlom, "vizes" leszel tőle. Értsd: a kreatin hatására az izom vizet vesz fel. Ettől nagyobbnak tűnik, de valójában nem az. Abbahagyod a szedését, és összeesel, mint szűzlány rocco látán.
Eredmény: kb ugyanakkora maradsz (nyilván ha a kaja jó, valamennyit izmosodsz közben), de kisebbnek tűnsz a végére. És még ki is dobtál az ablakon egy rakat lóvét
#2es vagyok:
visszavonom a googles dolgot, nézegettem, és kb az összes kép kamu köztük.
lényeg: ne szedd
Mi az hogy szénhidráttal együtt alkalmazva?
Mindig viszel be szénhidrátot. Ergó: vizesít mindegy mit csinálsz. Ergó felesleges.
Látom ide is betolod. Nah akkor én is:
A kreatinnak az a lényege hogy vizesít. egeszseg.szepseg arrol beszél, amikor pistike két pofára zabálja, és ezért a bőre alatt is vizesedik. Ez természetesen a túl sok kreatin és a cukor együttes hatása.
Én nem erről beszélek. A fenti dolog elkerülhető helyes kajálással, és normális adagolással.
DE! A kreatin LÉNYEGE hogy az izom vizet vesz fel, amikor beépül. Ezáltal az izom szépen kikerekedik, és nagy lesz. Persze itt jön hogy "többet tudsz majd nyomni" meg hasonló okosságok. Mindezt lehúzhatod a wc-n amikor abbahagyod a szedését, az izomból kiürül az addig ott tartott víz, és összemész. Akárki akármit mond, ez így van. Optikailag látható lesz hogy kisebb lettél, így a közben felszedett izom látványa se tűnik majd fel.
Akinek ez kell, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!