Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A fehérje porok tartalmaznak...

A fehérje porok tartalmaznak olyan hormonokat amelyektől meleggé válhatok?

Figyelt kérdés
Nem-nem ugy értem hogy az akarok lenni pont hogy az ellenkezője. Több forrásból is hallottam már hogy ilyen történt de én nem szeretnék így járni.
2014. okt. 16. 23:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

De amúgy nem akarsz randizni cuncimókus? :)

-Bela voltam.

2014. okt. 16. 23:51
 2/27 anonim ***** válasza:
90%
Téged nem fenyeget a veszély, mert már egy jó nagy homokláda vagy.
2014. okt. 17. 00:06
 3/27 anonim ***** válasza:
92%

Igen, tele van homiummal, ami elég veszélyes. Javaslom konzultálj egy hivatásos buzológussal, aki fel tud ebben a témában világosítani. Úgy értem, ha már alapból az vagy, akkor hogy öltözködj, milyenre vágd a hajad stb.

Az Országos Tisztibuzológus Szolgálat például ebben tud neked segíteni például.

2014. okt. 17. 00:09
 4/27 anonim ***** válasza:
79%
2014. okt. 17. 00:14
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
Hááát... én fogyasztok fehérjét, de eddig nem figyeltem meg magamon hogy meleg lennék. Sőt az edzőtársaim se. Akiknek mostanában különösen formás a popsijuk. Nem értem.
2014. okt. 17. 01:00
 6/27 anonim ***** válasza:
33%
Vigyázni kell, mert vannak peptid alapú hormonok, amik ugye fehérjék. Pl: adrenalin. Na most, ha sok fehérjét eszel, akkor a buzzancs hormonból is többet állít elő szervezet, és meleg leszel. Ezért nincsenek a vegetarianusok között melegek, ellenben a húsfogyasztók mind azok.
2014. okt. 17. 05:34
 7/27 anonim ***** válasza:
84%

Ne irjatok mar hulyeseget ennek a kis cukinak!

Nyugi szivem, a feherjeportol csak kulsure kezdesz noiesedni. Melleid nonek, noi alak, stb.

Ahoz, hogy a belsod is valtozzon NO fokozo kell. (NOi identitast fOKOZO). Nyugi, ez sem rossz.

De majd irok reszlezesebben privatban. ;-)

2014. okt. 17. 06:32
 8/27 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos igen. En is tul keson tudtam meg. Nem raksz be egy felmeztelen kepet, cuncimokus?
2014. okt. 17. 06:56
 9/27 anonim ***** válasza:
40%

Jujj, a hetesnek teljesen igaza van. El is szégylltem magam, hogy ekkora ignoráns vagyok :( Valóban csak a külsőd fog változni, de ennek ugye semmi köze nincs a szexuális beállítottsághoz. Mert ugye lehetsz hetero tranni meg full homo tranni is. Még egyszer elnézést.

Azért eurovíziót még így is nyerhetsz.

2014. okt. 17. 07:21
 10/27 anonim ***** válasza:
51%
Ez így van.Be tudom bizonyítani. Én soha nem ettem ilyeneket és nem vagyok búza vető.
2014. okt. 17. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!