Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy vegyem rá a 19 barátnőmet...

Hogy vegyem rá a 19 barátnőmet, hogy járjon el kondiba?

Figyelt kérdés
Elég lusta ilyen téren, és ez meg is látszik a testén. Szeretném, ha egy kicsit kerekebb, formásabb lenne, de ha szóvá teszem ezt, megsértődik. Én járok rendszeresen, hívom is mindig, de hallani sem akar róla. Hogyan vegyem rá, hogy heti 2-3 alkalommal eljöjjön velem?

2014. okt. 16. 21:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy kondibérletet karácsonyra, arra igazán nem mondhat nemet ;)
2014. okt. 16. 21:12
 2/17 A kérdező kommentje:
az elég bunkó lenne, amúgy 19 ÉVES :D csak az lemaradt xd
2014. okt. 16. 21:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Háttö... ez eleve elég kínos dolog, mert a másik testével való nem megelégedettség kifejezetten kellemetlen, ha nem csak egy tucatbarátnőről van szó. Szerintem ne erőltesd, mondjuk én szeretek nagyonobjektív lenni, a tipikus szállóigévé vált "tükör előtt nézegetve magát feltett kérdésekre" sem alap a "nem, tökéletes vagy" válasz (már ha lenne asszonyom).

Nem hiszem, hogy érdemes lenne szóba hozni, hacsak nem kiváltképp értelmes a nő és nem nagyon közvetlen a kapcsolatotok.

2014. okt. 16. 21:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy nem szarozol, 19 barátnővel, ráadásul egyszerre akarsz velük terembe járni.
2014. okt. 16. 21:15
 5/17 anonim ***** válasza:

19 barátnőnek drága lenne a kondibérlet :D

Amúgy ne erőltesd...ha nem akar, akkor nem megy. Attól nem lesz jobb, hogy mindig mondogatod neki, meg elvárod tőle, hogy jobb legyen. Mert úgy az jön le neki, hogy neked így nem kell...előbb-utóbb szakítás lesz belőle.

2014. okt. 16. 21:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég kellemetlenül érzem magam, amikor a vicceskedő válaszom fel van pontozva, az okoskodó meg nem :D
2014. okt. 16. 21:40
 7/17 anonim ***** válasza:
szia! 20 vagyok, és kicsit több, mint 2 éve vagyok a párommal. Ő már régóta edz, én is mindig sportoltam valamit, elég sokáig próbálkoztam itthon. Mindig érdeklődtem hogy mondjon nekem itthonra gyakorlatokat, de rá kellett jönnöm, hogy sokkal egyszerűbb, és ráadásul jobb is, ha eljárok vele. Szóval, beletelt 2 évbe, de soha nem erőltetett és így magamtól is rájöttem (pl. az ő pozitív példáját látva), hogy ez így milyen jó :) Ráadásul az együtt edzés nagyon jó program és egymást is motiváljátok. Szerintem erről az oldaláról közelítsd meg, illetve próbáld rávezetni, hogy milyen egészséges a sport, illetve, hogy te is azért vagy olyan, amilyen vagy (és gondolom, így tetszel neki) :) sok sikert!
2014. okt. 16. 21:43
 8/17 anonim ***** válasza:
Akkor hívd el amikor nagyon unatkozik hogy jöjjön el a terembe:)
2014. okt. 16. 22:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Ez a fajta nőtípus nem fog megváltozni.Főleg ha még ő húzgálja fel az orrát,amikor szól neki az ember,hogy lusta és csípőből ilyen szinten elutasítő a legtöbb új dologgal.Legfeljebb eljátsza majd 2-3 hónapig-ha szakítással fenyegetőzöl végső érvként amikor már minden más kudarcot vallott-hogy edzeget,de abba fogja hagyni úgyis.Ha sportoló nőt akarsz,akkor olyat szedj fel.
2014. okt. 16. 22:49
 10/17 A kérdező kommentje:
9# ettől tartottam én is, de legalább nem próbálkozok hiába :)
2014. okt. 16. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!