A kondiba mennyi idős kortól lehet eljárni?
Figyelt kérdés
Az osztálytársam már egy éve jár, apám meg nem hagyja, 13 éves vagyok, de akkor az osztálytársam hogyhogy elmehet, szóval mennyi idős korban lehet elkezdeni?
Nem úgy értem, hogy egyből a legnehezebb, hanem szépen sorjában, meg bemelegítéssel.
2014. szept. 24. 18:15
1/5 anonim válasza:
15-16, addig pedig jobb, ha saját testsúlyos edzés megy.
2/5 anonim válasza:
Érdemes még egy évig fegyencedzened, az elég jó alapozás. Persze étrenddel.
3/5 anonim válasza:
Fizikai paraméterekre vonatkozóan előttem már jól írták. Érdekes, hogy ahová én járok, oda szülői felügyelettel sem engednek 14 éven aluliakat.
5/5 anonim válasza:
Kövezz meg, de én örülök neki. Egy 14 éven aluli egyszerűen nem való ide. Kicsi a terem, kevés a gép, nincs arra hely, hogy gyerekek majomkodjanak meg bandázzanak, mikor más edzeni szeretne. Épp elég gázul viselkedik néhány 15-17 éves is, nem kell tovább rontani.
Az a vékonyka réteg, amelyik valóban komolyan gondolja, kicsit edzeget otthon meg erősít, hogy terhelhető inakkal és ízületekkel kezdhessen súlyzózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!