Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tápkiegeket kéne...

Milyen tápkiegeket kéne szednem hogy úgy nézzek ki mint Lazar Angelov vagy Gerardo Gabriel?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem szteroidoztam és kb fél éve nem szedek semmilyen tápkieget!Sokat dolgozok alig van időm edzeni!Ilyen a jelenlegi kinézetem!

[link]

2014. okt. 15. 22:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen kb 68 kg vagyok itt egy másik kép!Mint mondtam sosem szedtem szteroidot mert félnék a mellékhatásától és kb fél éve nem szedek tápkieget!

[link]

2014. nov. 10. 23:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

hasonló a testfelépítésem nekem is, most picit van a gyomromon mert tömegelek.

Hobbi szinten nem érdemes koxolni, lásd lazar abból él, és sokan be is nyalják hogy naturál mert nem akkora mint a mr. olimpiák... :D

Amit naturál kihozunk magunkból évek alatt, az rossz nem lehet!

2014. nov. 11. 14:43
 13/13 anonim válasza:
személyi edző vagyok. Az, hogy nézhetsz-e ki így, attól is függ, hogy milyen típusú izomzatból van rajtad a legtöbb.
2014. dec. 9. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!