Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek miért keverik a...

Szerintetek miért keverik a tápkiegeket a szteroidokkal? Miért vannak így lebutítva az emberek?

Figyelt kérdés
Néha pár idióta, főleg ezek a "fegyencedzők" (azért idéző jel, mert a könyvet sem olvasták el, csak otthon bohóckodnak fekvőtámaszokkal meg felülésekkel) mondják, hogy a tömegnövelő meg a fehérje felfúj. Ezeket elküldöm az anyjukba.... De amikor már a sulis védőnő (!) jön ezzel a dumával, meg, hogy tönkremehet a vesém a fehérjétől ami a tömegnövelőben van és attól halnak meg a fiatal kondisok már kész röhej. Hogyan dolgozhatnak az egészségügyben ilyen sötét emberek? Mert mástól is hallottam hasonló sztorikat.

2014. jún. 26. 18:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján azért, mert hülyék. Szerintem ez eléggé egyszerű maygarázat. Inkább csak arról van szó, hogy felületes az ismeretük.
2014. jún. 26. 18:27
 2/24 anonim ***** válasza:
A mai emberek már "hipnotizálva" vannak minden téren.
2014. jún. 26. 18:49
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
A normális fegyencesekkel nincs baj, de akik szerint a tapkieg is koksz, azok totál idióták. Sajnos az orvosok között is vannak tudatlanok.
2014. jún. 26. 18:52
 4/24 anonim ***** válasza:
12%
Ne szedj ilyen koksz porokat.
2014. jún. 26. 18:53
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtass meg, hogy poénból írtad a kokszpor kifejezést.:)
2014. jún. 26. 18:56
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, az emberek nem csak ehhez, hanem úgy általában mindenhez ilyen hülyék.
2014. jún. 26. 19:23
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valamelyest erről tehetnek a tápkieg cégek is, hisz olyan személyekkel reklámozzák, amelyek messze állnak a naturál szinttől. Persze ez egy csomó más terméknél is így van, ez a reklám, de akkor is. Bár változik az ideál is, úgy vettem észre hogy pl. a biotech mostanság inkább az "elérhető" szintű sportolókkal, physique kategóriás testépítőkkel reklámozzák termékeiket, de lehet az is benne van, náluk nincsenek akkora testépítők mint mondjuk scitec-nél. De kissé elkalandoztam.

Az meg, hogy sok embernek gőze sincs konkrétan mik ezek, azzal semmi gond, csak akkor ne hírdesse az idióta sztereotípiáit. A nagyobb gond szerintem, mikor magukat hobbi testépítőknek valló, sportolók mondják ugyanezeket.

Az orvosoknál viszont már aggasztóbb dolog, hogy szerintük legálisan kapható olyan termék akár egy tescoban is, amitől fiatalok halnak meg, és kinyírják a vesét.

2014. jún. 26. 19:23
 8/24 anonim ***** válasza:

Nekem múlt hónapban mondta a doki, hogy ugye nem szedek tápkieget? Persze mondtam, hogy csak vitamint. Gondoltam ezzel nem lesz baj. :) Erre kérdezi, hogy biotech-eset? Ja, mondom azt (ha már ismeri, ráhagyom). Erre közli az idióta, hogy az a legdurvább cucc és hagyjam abba azonnal.:) És ez egy fiatal dokinő volt.

Más: igazad van Steph, de a fizikes versenyzők is kokszolnak mint állat, max nem 10 éve. Ez a különbség.

2014. jún. 26. 19:28
 9/24 anonim ***** válasza:
Szerintem valaki csupán irigységből is rá mondja a tápkiegekre hogy szteroid, és elkönyvelik magukba, hogy azért vagy izmosabb mint ő, mert te ezeket szeded. Engem kvára fel tud idegesíteni, elmagyarázni meg lehetetlen dolog. Igaz és nem is szedek tápkieget, beviszem szilárdból (csak vitamint meg ízület védőt).
2014. jún. 26. 19:30
 10/24 anonim ***** válasza:
Ha megvan szilárdból a kaja, akkor max vitamin kell. De kényelmesebb legurítani edzés után egy shaket.
2014. jún. 26. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!