Szerintetek miért keverik a tápkiegeket a szteroidokkal? Miért vannak így lebutítva az emberek?
Szerintem valamelyest erről tehetnek a tápkieg cégek is, hisz olyan személyekkel reklámozzák, amelyek messze állnak a naturál szinttől. Persze ez egy csomó más terméknél is így van, ez a reklám, de akkor is. Bár változik az ideál is, úgy vettem észre hogy pl. a biotech mostanság inkább az "elérhető" szintű sportolókkal, physique kategóriás testépítőkkel reklámozzák termékeiket, de lehet az is benne van, náluk nincsenek akkora testépítők mint mondjuk scitec-nél. De kissé elkalandoztam.
Az meg, hogy sok embernek gőze sincs konkrétan mik ezek, azzal semmi gond, csak akkor ne hírdesse az idióta sztereotípiáit. A nagyobb gond szerintem, mikor magukat hobbi testépítőknek valló, sportolók mondják ugyanezeket.
Az orvosoknál viszont már aggasztóbb dolog, hogy szerintük legálisan kapható olyan termék akár egy tescoban is, amitől fiatalok halnak meg, és kinyírják a vesét.
Nekem múlt hónapban mondta a doki, hogy ugye nem szedek tápkieget? Persze mondtam, hogy csak vitamint. Gondoltam ezzel nem lesz baj. :) Erre kérdezi, hogy biotech-eset? Ja, mondom azt (ha már ismeri, ráhagyom). Erre közli az idióta, hogy az a legdurvább cucc és hagyjam abba azonnal.:) És ez egy fiatal dokinő volt.
Más: igazad van Steph, de a fizikes versenyzők is kokszolnak mint állat, max nem 10 éve. Ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!