Szerintetek miért keverik a tápkiegeket a szteroidokkal? Miért vannak így lebutítva az emberek?
Tisztában vagyok vele, ezért is volt az idézőjel :D
Amúgy jah, tőlem is ha olyan kérdi hogy "szedek-e" tápkieget, akiről tudom hogy lövése sincs a dologról, inkább letagadom. Nem azért mert szégyenlem, csak mert magyarázkodni nincs kedvem, meggyőzni az ilyet meg úgysem lehet.
Amúgy itt néhány kérdésből már azt szűrtem le, a fiataloknál már divat shake-t inni, bár nem tudják konkrétan mire jó, és miért is kell, de akarják mert ez a vagány :D
11.re és tényleg "divat" lett :D múltkor pl: nem reggeliztem meg normálisan ezért készítettem egy fehérjeturmixot. a felét nem én ittam meg :D
A válaszokat pedig köszönöm, jöhetnek még :D
Benne vagyok egy ilyen saját testsúlyos csoportban facen, de csak azért járok néha föl, hogy lássam, hova is süllyedt az emberiség. Ilyenek mennek hogy a sok 58 kilós hülyegyerek edzene, meg nőne, de naná, hogy a szalámis kenyérrel meg húslevessel nem megy, és amikor megkérdezik, mi a baj, akkor mindig az edzést járják körül mindenféle módon, meg nagy semmitmondó idióta tanácsokat halmoznak tucatjával (ilyeneket, hogy egyél makadámdiót, most olvastam egy cikkben, hogy segíthet az izomfejlődésben) és komolyan ezerféle módon elmondják, hogy így csináld a befelé fordított burmai invert gyémánt fekvőtámaszt, és akkor majd fejlődni fogsz. Amikor pedig valaki elkezdené mondani, hogy mondjuk lehetne számolgatni a kaját, hogy lássuk is, miből élünk, de amikor valaminek már egy kicsit jobban ilyen "testépítő szaga" lesz, akkor le van hessegetve.
Amikor pedig valaki feltesz egy képet a jó fejlődéséről, és jön a sok előbbi nokedli kérdezgetni, hogy aztaa aztaa te hogy csináltad? Te hogy tartod a kezed fekvőtámasznál? stb., akkor elmondja hogy persze figyelek az étrendre is. (Erre persze jön a válasz, hogy tudom, a "fehérjebevitel az nekem is megvan, minden nap eszem szalámit, meg sajtot, meg iszom sok tejet.) Meg néha a kérdés, hogy de te azért fehérjéztél, ugye? Jön rá az igenlő válasz, erre pedig a savanyú a szőlő hozzászólás, hogy "Ja, hát így könnyű..." vagy "Gondoltam, hogy te fehérjézel..."
persze vannak benne normális emberek, meg normális időszakok is (mint például talán most is) de azért van néha hogy elkap az agyfütty. Nem is szólok már hozzá általában, a több tíz hozzászólás között elveszik az enyém.
De nyugodtan kérj beengedést, bárkit beengednek. Csak azt kickelik, aki konstans harsányan paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!