Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tápkiegeket kéne...

Milyen tápkiegeket kéne szednem hogy úgy nézzek ki mint Lazar Angelov vagy Gerardo Gabriel?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem szteroidoztam és kb fél éve nem szedek semmilyen tápkieget!Sokat dolgozok alig van időm edzeni!Ilyen a jelenlegi kinézetem!

[link]

2014. okt. 15. 22:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát olyan joképű,mint Gerardo Gabriel sosem leszel:D

Testre lehetsz olyasmi....de nem naturalban.

2014. okt. 16. 00:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Utolsó..nem is pofára akarok úgy kinézni hanem testre lol hogy lehetsz ilyen beteg eleve úgy tettem fel a kérdést h milyen tápkieget kell szednem..asszem a tápkieg nem változtatja meg senkinek sem az arcát x))
2014. okt. 16. 05:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Gondolom ő a példaképed...azért irtam...negro testvér.
2014. okt. 16. 06:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Ő az egyik példaképem..a másik Lazar..de a Fő példakép Arnold..viszont oda már kemény szuri kéne h valaki elérje azt a szintet!Na mindegy nézek a neten valami tápkieget mert szteroidot nem mernék szedni a mellékhatása miatt
2014. okt. 16. 06:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Egy Lazar Angelov szerű formát soha nem fogsz elérni naturálban, tök mindegy milyen tápkieget használsz.
2014. okt. 16. 08:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Ők is kokszolnak.

Olyan szalkas,akkora tomeggel egesz evben sose leszel.

2014. okt. 16. 09:28
 7/13 Tyler913 ***** válasza:

Ki kell ábrándítsalak,Lazar van olyan tömeges,mint Arnold volt,ha arányaiban nézzük. Ha nem kokszolsz,soha nem fogsz úgy kinézni. Ne nyald be a mesét,hogy a tápkiegek jelentik a különbséget,mert nem. Elhanyagolható a hatásuk,max pár százalék.

De jelenleg is jól nézel ki,ez egy teljesen jó naturál fizikum.

2014. okt. 16. 10:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem nagyon jól nézel ki így naturálba. Azért sokan örülnének egy ilyen formának. Mióta edzel?
2014. okt. 16. 17:33
 9/13 A kérdező kommentje:
Ahha szóval ők is nyomnak szteroidot..így kicsit könnyebb én még soha életemben ki sem próbáltam a szterót csak tápkiegeket szedtem de azt sem sokat..utolsó pár éve edzek kisebb nagyobb kihagyásokkal ahogy az időm engedi am köszönöm szépen a pozitív véleményeket de ez a kinézet még nem elég,erre még tömegelni szeretnék
2014. okt. 17. 00:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Pedig elég jól nézel ki pár év edzéssel! Hány kg vagy?
2014. nov. 10. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!