Ezek a csajok vajon mennyit edzenek? Mennyi idő alatt/edzéssel lehet elérni ilyen alakot?
Ez semmi más csak genetika. Én is ilyen vagyok, mindig is kerek "brazil" fenekem volt. :D
Ezek a lányok nem is izmosak, szóval nem értem a kérdésedet.
07:07
Bénán, de erre próbáltam célozni 53%-ossal vívott szócsatám során. Van, akinek ilyen genetikája van, és ezekkel a lányokkal hülyítik a többi nőt, hogy guggolással nekik is ilyen lesz. Jó eséllyel nem lesz.
53%-os utolsó válaszára:
Nyilván nem mindegyik photoshop. De pont elég sok tehetséges fotós ismerősöm van, én magam is fotózok, nagyon jól tudom, hogy lehet akár photoshop nélkül is olyan körülményeket választani, hogy más legyen valakinek a formája. (Fényviszonyok, pozíció, mint a pucsítás.)
Mindegy, marhára nem erre akartam kilyukadni, hanem az egy bajom az, hogy egy szerencsés kisebbség optikailag felturbózott adottságaival kábítják az átlag julcsikat, akik utána idejönnek hülyeségeket kérdezni.
Teljesen igazatok van. Egy ilyen fotóhoz még genetika sem kell. Amúgy 18 évesen az én fenekem is kerek volt. :-) 30 körül szülés után már nem annyira, de ez ellen sokat teszek. Nem photoshoppal, hanem súlyzóval.
Ez a csaj egyszerűen csak pucsít egyet, semmi vagy nem sok munka van benne.
Egyszerűen nem értem, hogy miért kell irreális testkép után sóvárogni. Tudomásul kell venni, hogy genetikailag, biológiailag mások vagyunk, nem lehet mindenkinek tök egyforma kerek feneke. Magadhoz képest kell jól kinézni, nem a címlaplányok photoshoppolt popója után vágyakozni. Ha nincsenek meg ehhez az adottságaid, akkor csinálhatsz bármit, de kemény munkával a kevésbé szerencsés genetikával bírók is sokat tudnak javulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!