Ezek a csajok vajon mennyit edzenek? Mennyi idő alatt/edzéssel lehet elérni ilyen alakot?
ez lehet genetika is
vagy
ilyen segghez guggolás kell meg érteni kell a fogyókúrához!
Nekem ne mondja senki, hogy az óriási, kerek fenék nulla combhajlítóval/feszítővel edzés eredménye, mert megeszem a kalapom.
Genetika (kapja aki ilyennek születik), implantátum, photoshop meg persze egyes esetekben valóban ment a guggolás (első blikkre azért nem soknál).
Arra készülj fel lelkileg, hogy ha neki állsz edzeni (nagyon helyesen), a combod is meg fog erősödni, és ha nem olyan a genetikád, nem így fogsz kinézni. Persze legalább olyan jól mutat egy izmos fenék formás combokkal, mint a kerek fenék két abból kiálló bottal.
"Nekem ne mondja senki, hogy az óriási, kerek fenék nulla combhajlítóval/feszítővel edzés eredménye, mert megeszem a kalapom. "
Nem mondta itt senki. Pont azt írtuk, hogy genetika, olvass vissza.:)
# 7
Igen képzeld hogy sokfajta ember létezik sok ezer féle genetikával!
Nem vagy túl tájékozott a világban!
Sandorzsolt: nem nektek írtam, hanem csak kijött belőlem némi indulat.
A nem létező kukim is tele van ezzel a jelenséggel. Az amúgy is állandó torz ideálokkal traktált nőket kábítják többek közt bádibilder meg squat-motivation oldalak, hogy guggolj - mellékelve fotókkal genetikai csodákról és seggimplantátumokról. Utána meg jön a csalódás.
Egyszer szeretném már látni, hogy valaki megpróbál egy egészséges, reális, nem torz képet adni a nők elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!