Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tricepsz edzése szinte minden...

Tricepsz edzése szinte minden nap?

Figyelt kérdés
Szemem miatt megkértem a tesitanárt hogy játékokban (kosár, foci) ne kelljen részt vennem. Ő mondta hogy oké akkor menjek a korlátra tolódzkodni amíg a többiek játszanak. Ezzel nincsen semmi gond, mert többet tudok edzeni, jobban is érzem magam mintha játszani kéne, és le lennék tolva hogy nem találok be a labdával, nem tudok védeni meg ilyenek...csak ha minden tesiórán (heti 5 alkalom) ezt csinálom az nem gond ? Nincs semmi bajom vele, nem vagyok lusta megcsinálni :D csak, nem gond hogy minden nap arra van egy "kis" edzés ? Regenerálódnia kell az izomnak ezt tudom, csak a tanár azt mondta akkor most mi legyen ?

2014. okt. 8. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem nagyon terheled le, akkor nem lesz akkor 'baj'
2014. okt. 8. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Pl ma elég sokat csináltam, mert folyamatosan akkor nézett oda amikor épp pihentem...mellkasom fáj kicsit meg hát elfáradt a karom :D
2014. okt. 8. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:

korláton,húzódzkodón majdnem az egész test leedzhető.

ha ennyire nem vagy kreatív,akkor tölts le a rúdra fel! c könyvet,aztán nézz ki belőle 5 gyakorlatot.

de úgy is felosztod,hogy egyik nap húzó izmok,másik nap toló izmok.

2014. okt. 8. 22:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Én roppant kreatív vagyok, csak addig nem szeretem mutogatni hogy mit tudok, amíg az nem 10 minimum.

:) De köszi a válaszokat

2014. okt. 8. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!