Miért mondja nekem a saját súlyos edést végző haverom hogy nem szabad növelni a súlyt?
Én eddig csak kondiztam és sokkal nagyobb vagyok nála én 185cm és 90kg ő meg kb 170 és 65kg.
Én ötvözni szoktam a kondis edzést ilyen gyakorlatokkal(kézenállás, hasizom gyakorlatok függeszkedve, húzóckodás)
A legtöbb gyakorlat így is hogy nagyobb vagyok majdnem úgy megy mint neki valamiben jobb is vagyok.
De neki növelni kéne a terhelést hogy nagyobb tömege legyen mert a saját súlya már kevés de szerinte akkor már nem tudná többet úgy csinálni a gyakorlatokat hiába csak fokozatosan növelné a terhelést..szerintem ez butaság és ha levenné a súlyokat miért ne tudná ugyanúgy vagy még jobban csinálni a gyakoratokat mint régen?
De ő nem fokozza az ellenállást és ellenmondásokba keveredik pl van egy zászló nevű gyakorlat.
És csinál pl húcockodást is na most ha a húzóckodáshoz több súlyt használna mint a sajátja és erősebbek lennének emiatt a karjai és nehezebb a felsőteste akkor miért ne menne neki ha zászlót akarna csinálni? Talán még jobban is menne mert erősebbek a karjai..ez a nagy ellentmondás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!