Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem volt étrendem, mégis...

Nem volt étrendem, mégis nőttem, és erősödtem. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

nem volt étrendem, hogy mellfilé+rizs.

6.hónapja edzem 3-4 cm nőtt a karom meg nagyobb lettem,és 3-doboz tejsavó proteint szedtem el de nem egymás után, hanem volt köztük egy egy hónap...Csak sokat ettem,mindenből,sok húst stb...Ami inkább nehezebben nő a mellem,és hátam a hátam az erősödött sokat megy 20 széles huzódzkodás...Hogy lehet ez? talán jó a genetikám? amúgy nem használok semmi gyógyszert! :)

2014. szept. 28. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Superman vagy, most jó?
2014. szept. 28. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Az elején rosszabb étrenddel is fejlődsz. Étrenddel havi 1cm jöhet karra, szóval annyira nem lett ez brutál fejlődés. És ettél sok húst is, szóval...
2014. szept. 28. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem normálisan feltettem a kérdést :)
2014. szept. 28. 21:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen sok húst ettem :)

Köszi!

2014. szept. 28. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sincs rendes étrendem általàba 1 étkezès 3 szelet hús + kb. 120g rizs egyszer szàmoltam csak ki. Van mikor reggeli(7 óra) zabpehely 10 órai meg tojás van mikor meg reggeli 4 tojás 10 órai meg csirkemell
2014. szept. 29. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!