Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Előbb kardió aztán súlyzózás...

Előbb kardió aztán súlyzózás vagy fordítva?

Figyelt kérdés

azt olvastam,hogy a fogyáshoz a kettő kombinációja a legjobb. Kevés van rajtam, de attól is szeretnék megszabadulni. Az is lehet, hogy a táplálkozásomon kellene változtatni.

Na, de ...hogy legyen az edzéssel. Melyik előbb, melyik később?

Inkább erősödni szeretnék, mint nőni.

Hogy edzek ezek figyelembevételével? Egy pici kondierembe van lehetőségem járni. Nincs bell,crosfott,stb a környéken.

2014. szept. 25. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Leginkább külön napokon.

De ha nem megy külön, csak egy napon, akkor mindig előbb van a súlyzós edzés és utána az aerob/kardió.

2014. szept. 25. 23:03
 2/4 HarciCsiga ***** válasza:
első a diéta utána jön a súlyzós edzés majd az aerob/kardió és végül a különböző tápkiegek(egyik sem csodaszer)
2014. szept. 26. 14:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Én fordítva csináltam,csinálom,mert gondoltam a kardio egy kicsit bemelegítés is.ellipszis tréneren kb negyd óra viszonylag intenzíven néha kicsit több és utána megy súlyzózni.
2014. okt. 6. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Negyedóra nem edzés, hanem bemelegítés.
2014. okt. 7. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!