Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szabályos fekvenyomás?

Szabályos fekvenyomás?

Figyelt kérdés

Nagyon sok embernél tapasztalom, hogy hagyományos fekvenyomás közben csak a mozgástartomány felét használják ki, magyarán csak félig engedik le a rudat. Nem láttam még semmilyen profi testépítőnél, vagy bármilyen fekvenyomó versenynél, hogy ez a szabályos kategóriába esne, hiszen a rúdnak érintenie kell a mellkast. Akkor vajon miért így csinálják sokan?

Az általam látott emberek egyike sem küzd semmilyen ízületi vagy mozgásszervi betegséggel, szóval tényleg nem értem...

2014. szept. 25. 16:32
 1/4 anonim válasza:
Valószínűnek tartom, hogy egyiküknek sem mondta el senki, hogy mi a szabályos. Látták, hogy hát ez a fekvenyomás, leengedem, felnyomom, de semmi többet nem tudnak róla.
2014. szept. 25. 16:48
 2/4 HarciCsiga ***** válasza:
Így nagyobb súlyt tud mozgatni a sok egó matyi ráadásul egy fizikai munkásnak a karja elvileg fejtebb mint a melle szóval az alsó szakaszba ha beengedné lehet hogy rajta is maradna az a súly amivel több "ismétlést" is elvégez
2014. szept. 25. 17:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem is zavarna igazán a dolog, mert engem aztán nem érdekel ki, hogyan csinálja, de amikor jön hozzám verni a nyálát, hogy ő most 110-be belevert hatot, majd mindenkinek eldicsekszik vele, hogy milyen erős, akkor kicsit felmegy bennem a pumpa...
2014. szept. 25. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
110-be 6 ismétlés még teljesmozgástartományba se olyan jó.
2014. szept. 25. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!