Melyiket válasszam edzés utánra?
Figyelt kérdés
Ár/érték arány lenne a fontos eddig ezeket néztem:
vagy 100% whey protein professional? vagy tudtok jobbat?
174 centi 64 kiló vagyok!
2014. szept. 24. 18:50
1/2 anonim válasza:
A hypermass egy tömegnövelő, mivel egy zsák cukor is van benne. A 100% whey prof pedig fehérje. Nem ugyanaz a kategória. Edzés utánra szerintem jobb, ha veszel egy proteint és ahhoz teszel még 40-50g gyors szénhidrátot, pl maltodextrint és/vagy dextrózt.
2/2 anonim válasza:
Áhh a Hypert azt tényleg nem szabad megvenni. A 100% whey protein az egy jó választás csak nem nekem mert drága, az biztos hogy jó meg finom. Ár/érték-ben szerintem a sima MHN 100% whey protein is jó 3 kg 13.000 ft de csak a csokis :D Ha meg minden kötél szakad :) mert már szakadt :D akkor nekem még a stillmass-os natur WPC 80 4 kiló 12.600ft is Isten teszek bele kis kakaót szőlőcukrot és lehúzom had fájjon :D Amikor minden elszakadt akkor jön a szójaprotein :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!