Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyiket válasszam a kettő közül?

Melyiket válasszam a kettő közül?

Figyelt kérdés

Ezt: [link]

vagy ezt: [link]

?

2013. dec. 1. 17:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Öhm, két, tök más dologra való eszköz. Olyan, mintha autó és jetsky között szeretnél választani.
2013. dec. 1. 17:56
 2/14 A kérdező kommentje:

értem én, de karácsonyra csak egyet választhatok a kettő közül :D

Melyiket érdemesebb, melyik tud ,,többet''?

2013. dec. 1. 17:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Egyébként jó fajta az a Spartan bell?
2013. dec. 1. 18:00
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát ez attól függ, te mit akarsz.

Kettlebell főleg kardiózásra jó, valamint funkcionális erő, egyensúlyérzék, koordináció, mozgékonyság fejlesztésére, De nem izomépítő sport! Nézz utána, sok mindent találhatsz a vele való edzésről. Könyv is van róla, pl. a Kezdd el a kettlebllt! A másik, hogy egy átlagos 180 centis, 70-75 kilós, fizikai aktivitást eddig nem teljes mértékben nélkülöző férfinek 16 kilós bell-t szoktak ajánlani kezdésnek, de ezt is oktatóval, nem saját fejjel való megtanulásra!

Az a súlykészlet egy ideig jó lehet, később vehetsz hozzá egy másikat.

Ha otthonra akarsz berendezkedni, én egy kétkezest vennék, és arra tárcsákat. Ezután egy fekpad majd egy guggolókeret volna még nagyon hasznos.

2013. dec. 1. 18:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, már van egyébként 12 kg-osom, meg majd elkezdek gyűrűzni is, tudsz esetleg olcsóbb 2kezest?
2013. dec. 1. 18:07
 6/14 A kérdező kommentje:
mondjuk lehet veszek egy egykezes rudat, meg tárcsákat rá, és arra később is lehet venni nehezebbeket :D
2013. dec. 1. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:

Nézz szét, most biztos sok az akció.

Különben is külön kell megvenned a rudat meg a tárcsákat.

2013. dec. 1. 18:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy darab egykezessel nem tudsz mindent megoldani, szerintem előbb legyen egy kétkezes.
2013. dec. 1. 18:11
 9/14 A kérdező kommentje:
azt is nézegetem, pls ajánlj valamit :D
2013. dec. 1. 18:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Ilyen cementeset... az mondjuk nem hiszem, szted?
2013. dec. 1. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!