Melyik kiegeszito kombinaciot valasszam?
Jovohettol el fogok kezdeni kondizni, es azon gondolkozom, hogy melyik kombinaciot valasszam?
1. veszek 100% Whey Protein Professionalt + szenhidratot(itt nem tudom milyen termek lenne jo ) es edzes utan egyutt iszom, valamintreggelente igy tudok csak feherjeturmixot inni. A tobbi feherjet meg ch-t napi 4-5 etkezessel beviszem.
2. veszek egy Jumbot amibe minden megvan edzes utanra, a tobbit ugyanugy szarazkajabol, de igy viszont nem tudok reggel inni belole, mert tul sok a szenhidrat benne. A Jumbo professionalba kevesebb a ch de az elvileg nem jo mert a 85 gram edzes utan nem eleg. Masik alternativa a Volumass 35 de azzal ugyan ez a helyzet, kellene meg hozza ch-t vennem.
Melyik lenne a jobb valasztas? Szerintem nem vagyok gyorsan hizo tipus, az anyagcserem is gyors, keves rajtam a zsir, elegge atletikus testformam van es 20 eves es 76 kg vagyok.
Ha edzes utan 2 oran belul kb 160g ch-t be kell venni ami kb megvan a sima Jumboba, akkor a Jumbo professionalba ugyanannyi feherje mellet, hogy van csak 85g szenhidrat? Jol gondolom, hogy az az gyorsfelszivodasu ch jobban hizlal, mintha rizsbol vinnem be a masik felet es akkor a Jumbo pro azoknak van akik konyebben hiznak?
Es meg annyit, hogy multivitamint mar vettem Mega daily one plust, es toemget szeretnek novelni, csak felek hogy a Jumboba tul sok a ch, nem akarok zsirosodni.
Es a jumbo melle beleferne meg egy 0.92 kg-os Whey Pro is amit mondjuk reggel tudnek inni.
Koszonom a valaszokat.
Akkor maradok a 100% Whey Pro mellett, viszont Ch-bol milyen ajanlotok? Es abbol mennyit igyak edzes utan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!