Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik kiegeszito kombinaciot...

Melyik kiegeszito kombinaciot valasszam?

Figyelt kérdés

Jovohettol el fogok kezdeni kondizni, es azon gondolkozom, hogy melyik kombinaciot valasszam?

1. veszek 100% Whey Protein Professionalt + szenhidratot(itt nem tudom milyen termek lenne jo ) es edzes utan egyutt iszom, valamintreggelente igy tudok csak feherjeturmixot inni. A tobbi feherjet meg ch-t napi 4-5 etkezessel beviszem.

2. veszek egy Jumbot amibe minden megvan edzes utanra, a tobbit ugyanugy szarazkajabol, de igy viszont nem tudok reggel inni belole, mert tul sok a szenhidrat benne. A Jumbo professionalba kevesebb a ch de az elvileg nem jo mert a 85 gram edzes utan nem eleg. Masik alternativa a Volumass 35 de azzal ugyan ez a helyzet, kellene meg hozza ch-t vennem.

Melyik lenne a jobb valasztas? Szerintem nem vagyok gyorsan hizo tipus, az anyagcserem is gyors, keves rajtam a zsir, elegge atletikus testformam van es 20 eves es 76 kg vagyok.

Ha edzes utan 2 oran belul kb 160g ch-t be kell venni ami kb megvan a sima Jumboba, akkor a Jumbo professionalba ugyanannyi feherje mellet, hogy van csak 85g szenhidrat? Jol gondolom, hogy az az gyorsfelszivodasu ch jobban hizlal, mintha rizsbol vinnem be a masik felet es akkor a Jumbo pro azoknak van akik konyebben hiznak?

2014. máj. 18. 03:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Es meg annyit, hogy multivitamint mar vettem Mega daily one plust, es toemget szeretnek novelni, csak felek hogy a Jumboba tul sok a ch, nem akarok zsirosodni.

Es a jumbo melle beleferne meg egy 0.92 kg-os Whey Pro is amit mondjuk reggel tudnek inni.

2014. máj. 18. 03:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Kezdőként tökéletesen elég a tojásfehérje por a multi és az étrend.Paleo boltban tudsz venni tojásport.Cukrot igyon akinek 7 élete van meg ingyen fogorvosa.Jumbót csak balekok vesznek.És volumasshoz vennél plusz cukrot ember?
2014. máj. 18. 03:58
 3/11 anonim ***** válasza:
ha te kevered magadnak jobban kijössz és úgy csinálod ahogy akarod és igy van ahogy gondolod tudod külön is fogyasztani meg majd szálkásitáskor is a fehérjét szóval jobb megoldás. a sima jumbo nem valami jó a prof jobb de a fehérje+ch kombo jobb. edzés után mennyi ch t akarsz te bevinni?
2014. máj. 18. 04:05
 4/11 anonim ***** válasza:
A külön fehérje és ahhoz edzés után hozzálökve gyors ch az jobb megoldás, mert így reggel gyors ch nélkül is tudsz fehérjét inni, valamint az arányokat te állíthatod be:fehérje-ch és még anyagilag is jobban jársz.
2014. máj. 18. 07:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt jól megtanultad. Lexikálisan. Csodálkozok ezeken az embereken hogy ennyire hisznek a reklámokban, ezekbe a " tápszerekben." Egy pár év és teljesen tönkre megy az egészség.
2014. máj. 18. 08:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom kire értetted 37%-os válaszoló, de nem hiszek a tápkegekben. Legalábbis nem úgy, ahogy te gondolod. Aki full szilárd kajából viszi be a napi táanyag-mennyiséget az is ugyanúgy fog fejlődni. Annyi az előnye a tápkiegnek, hogy edzés után könnyebb legurítani egy shaket, mint elrágcsálni 200g húst 100g rizzsel. De ettől nem tekintek rá csodaszerként, csak a tápanyagbevitel egyik alternatívájaként. A tejsavófehérje egyébként nem mesterséges dolog. A tejsavó az sajtgyártás során keletkezik. Ilyenkor még folyékony. Az összetételben kb 10-11% fehérje és 70-80% tejcukor van. Ezt nagy mennyiségű tejcukrot szűrik ki membránszűréssel, majd porlasztva szárítják, hogy eltartható legyen és adagolható legyen. Tehát tejipari cégek állítják elő, ezektől veszik meg a tápkieg cégek alapanyagként. Van amelyik cég (pl: Myprotein) ízesítetlenül is árulja és vannak tápkieg cégek, melyek ízesítik és utána csomagolják a magul által dizájnolt kis dobozaikba, vödrökbe. De kb ennyi. Szóval nem értem mi a kifogásod ez ellen. Még egyszer írom: nem muszáj tápkeiget használni, de miért ne lehetne egy részét a kajának ezzel fedezni?
2014. máj. 18. 08:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Gondolom 37%-os barátunknál is az a helyzet, ami egy tegnapi kérdés témája volt: nem ért hozzá, de belepofázik, hogy milyen rossz. Mert ugye ami szokatlan, az rossz. Valami kifejtést esetleg elfogadnánk, ha már veszélyben az egészségünk. Még pár év, ha már az eddig pár év nem használt.
2014. máj. 18. 10:49
 8/11 anonim ***** válasza:
ja, érv az nem szokott jönni, csak beugatnak irgalmatlan nagy baromságot, utána lelépnek, mert valahol tudják, hogy nincs igazuk, nem is tudnák megvédeni.
2014. máj. 18. 10:53
 9/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Akkor maradok a 100% Whey Pro mellett, viszont Ch-bol milyen ajanlotok? Es abbol mennyit igyak edzes utan?

2014. máj. 18. 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Legjobb a vitargo, de az drága. Utána a carb-f, carbo-x. Én maltodextrint veszek, van aki pedig dextrózt. Nem ezen múlik a forma. 40-50g mehet a fehérjéhez edzés után.
2014. máj. 18. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!