Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvotamaszokkal milyen...

Fekvotamaszokkal milyen mellizom fejlesztheto?

Figyelt kérdés

szoktam jarni terembe,de most csak ez erdekel,fekvotamaszokkal milyen mellizom epitheto,megfelelo kaja mellett

sima szeles fekvo,szuk fekvo,feltett labbal stb. szoval kombinalva.

jelenleg 90kg vagyok,nem pehelysuly,olyan 55-60at kinyomok sima fekvo kozben,feltett labbal tobbet

sima fekvonel az elso ket sorozatban siman kimegy 20 ismetles,de utana a 12-15 megerolteto,a tobbinel nem tudok elmenni huszig,max 10-15.

tudnatok kepet linkelni,milyen mellizom fejlesztheto igy,mennyi ido alatt?

2014. szept. 21. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Értem, csak írtam, hogy könnyen meglesz a nagyobb súly is.
2014. szept. 21. 22:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Remelem :) Mellben vagyok lemaradva,igy egy heten 2x melleznek,persze varialva a gyakorlatokat.Es vettem BioTech Nitro Gold Pro Enzy Fusiont edzes utanra zabpehellyel,hatha az megdobja a fejlodesben,mert a kaja rendben van.
2014. szept. 21. 22:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Sima fekvőtámasztól is lehet fejlődni elég szépen :)

Képet nem tudok, de pl. nézz meg egy nem "ultra" modern boxolót, nem igen használtak fekvenyomó padot. Ha túl könnyü a fekvőtámasz, kombináld valamivel. Nézegess fegyenc edzéses cuccokat, vagy ha van olyan hátizsákod/táskád amibe kényelmesen beletudsz pakolni kisebb súlyokat és passzol utána is a hátadon, akkor nyomd úgy :)

2014. szept. 23. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és lassíts a tempódon, azaz lassabban enged le magad, aztán nyomd fel. Hamarább elfáradsz és elég keményen lehet érezni utána a melleket :)
2014. szept. 23. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!