Érdemes edzenem mellre?
Kb mint a bal oldali, csak több mellizom, ugyanis régebben edzettem mellre, csak pont emiatt abba hagytam.
gyűjts rá össze lóvét,aztán szabadulj meg tőle egy életre,mint hogy kínlódj vele.
szerintem ég és föld a különbség megjelenésben-
Üdv!
Mindenekelőtt én a helyedben felkeresnék egy szakorvost és elmennék egy konzultációra hogy megbizonyosodjak arról hogy tényleg ebben a betegségben szenvedek-e?! A helyedben mindenképp több orvost is megkérdeznék, mivel a plasztikai sebészek hajlamosak "túldiagnosztizálni " a problémádat, így azonnal kés alá fekszel, ami persze nekik jó, de neked nem biztos. Abban az esetben ha bebizonyosodik a problémád, és gynecomastiában szenvedsz, az eddigi tapasztalataim alapján nem ismert más megoldás csak a sebészeti beavatkozás. Abban az esetben ha az orvosok azt mondják hogy nincs itt szó gynecomastiáról, akkor meg kell próbálnod egy kicsit alacsonyabb testzsír%-ot elérni, ami biztosan segíteni fog. Ha 15% os testzsír körül még mindíg problémás az emlő formája, akkor sajnos nem maradt más.
2 beavatkozási forma az elterjedt:
1., CSAK! zsírleszívás ( amit csak akkor végeznek, ha az emlő formája nem a bimbót körülvevő zsírmirigyek elburjánzása miatt deformált, így egy szimpla zsírleszívással megoldható)
1., A bimbóudvar körüli bemetszés, megnagyobbodott emlőmirigy állomány eltávolítása + zsírleszívás. ( ez a gyakoribb, mivel a bimbó kúpos kitüremkedését nagy % ban a mirigyállomány okozza.)
Engem 2 héttel ezelőtt műtöttek. A problémám ugyan az volt mint neked, úgyhogy tudom hogy mekkora lelki problémát okozhat. Persze nem vagyunk egyformák, de én pl elég nehezen viseltem ezért is próbáltam testépítéssel, diétával... de sajnos a végén rá kellett hogy jöjjek hogy a sebészeti beavatkozás az egyetlen megoldás.
Remélem sikerült segítenem. Ha kérdésed van írj báttran!
Ádám.
A szójafehérjétől... :D Ekkora f....t életembe nem hallottam. Ilyenkor el kéne menni a kisegítőiskolába.
Szójafehérje = Nem állati eredetű fehérje (tápanyag)
Nincs benne szteroid, ami okozhatta.
Nem lehet hogy szedtél mellé valami okosságot? :)
Ez az emlőállomány egy betegsége. Fehérjétől nem alakul ki, azt már felejtsd el. Hormonális problémák okozhatják\okozhatták, amikre a szteroidok képesek. Abszolút nem egy bonyolult folyamat, semmire nem kell gyűjtened(max hálapénzre). Kérsz egy sebészeti beutalót, elmondod mi a problémád, hogy ez téged mennyire zavar. Az orvos megtapogatja, és elfogja mondani, amit már én is leírtam, hogy ez a gynecomastia az emlőállomány egyik betegsége.Rosszabbik esetben, megmondják, hogy 1."csak zsírleszívás kell, vagy 2. "plasztikai sebészeten lehet műtetni 500e ft-ért. Ne higyj nekik, mivel betegségnek számít, egy teljesen ingyenes műtétről van szó.
Semmiféle edzés nem használ rá, izommal maximum csak kintebb nyomod. Kb 50-90 perces műtét, kapsz egy dormicum szurit, amitől jó kedved lesz, betolnak a műtőbe, ott rádtesznek egy maszkot, és 2 drain csővel, meg 2 kis tasakkal ébredsz fel. Jóesetbe 2 éjszaka után kiengednek, és 1-2 hónap múlva kb új ember leszel:)(ha nagyon zavart) Ha bármi kérdésed van írj privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!