Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem csak a nagy súly számít?

Nem csak a nagy súly számít?

Figyelt kérdés

Üdv

Na hogy is van ez a dolog ? :D

2 emberről írok, akik teljesen más elven vannak és az eredmények is különbözőek :

1 emberke : Nagy súlyokkal dolgozik, fekvenyomás stb.. közepes a mellizma

2. emberke : Közepes súlyokkal dolgozik, nagyon koncentráltan, maximális bedurranásig és sokkal definiáltabb és nagyobb mellizma van, mint az elsőnek és a mai napig azt állítja nem minden a súly.

Én is úgy tudom és a tudomány is ezt állítja elő a nagy súlyoktól fog nőni a mellizom, akkor hogy is van ez ?

2014. aug. 22. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem csak az számít. A helyesen végzett gyakorlat is nagyban számít. Cedric McMillan állítólag 12 kilós egykezesekkel bicepszezik. (akárcsak én :D)
2014. aug. 22. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Úgy van ez, hogy nem csak a súly számít, hanem nagy részt genetika, másrészt technika, harmad részt pedig számít azért a súly is annyiban, hogy ne barbikakislánysúly legyen.

Nálunk is van aki nem dolgozik nagy súlyokkal ,de neki van a legjobb formája és méretben is odavág mindenkinek. Ennyi.

2014. aug. 22. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kell akkora súly, hogy érezd rendesen a mellizmod. Viszont genetikán múlik minden ;) Ebben a sportágban minden felől nagyjából az dönt.
2014. aug. 22. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!