Izmosabb fiúk/férfiak, volt már olyan, hogy leszólított titeket egy lány/nő?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert kb fél éve csinálom, nem vagyok egy komoly szinten még, de, ha az átlag ember rám néz, akkor lehet azt mondani, hogy ő kondizik. Régebben, még semmi izommal, 32-es karral volt rá alkalom, hogy leszólítottak lányok, de ez mostanság eltűnt, lehet, hogy ez, hogy van rajtam egy kevés izom, emiatt? Veletek hogy van ez?2014. szept. 20. 11:28
1/11 anonim válasza:
Ez nem ezen múlik, semmilyen összefüggés nincsen szerintem. Sokkal inkább más tényezők befolyásolják, hogy mennyire fognak a nők keresni.
Én bulikban általában sarokban iszogatós arc vagyok, ezért szoktak odajönni vigasztalgatós nénik, hogy mi bajom, de nem azért jönnek oda, mert olyan vézna vagyok, mint atom.
2/11 A kérdező kommentje:
És te hány éves vagy? Mivel gondolom egy 18 éves srácot azért könnyebben leszólítanak a 16-18 évesek, mint 20 felett.
2014. szept. 20. 11:43
3/11 anonim válasza:
17. De nem tartom valami triviálisnak az edzést vagy az izmosságot abban, hogy mennyire jössz be a lányoknak.
4/11 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok. Azért, szerintem van köze az izmosságnak és a vonzalomnak egymáshoz hidd el, tapasztalatból mondom.
2014. szept. 20. 11:59
5/11 anonim válasza:
Egyrészt utálom, hogy emberek a külső alapján választanak párt.
Másrészt meg ha a lányok a külső alapján választanak, a töredéküket érdekli az izmosság.
6/11 anonim válasza:
kortól is függ. meg én már hallottam olyat is, hogy azért nem megy oda, mert első ránézésre félelmetesnek találta azt aki ki volt gyúrva. végén a srác ment oda hozzá, azóta megvannak együtt:D
7/11 A kérdező kommentje:
Ahhoz, hogy összejöjjetek, azért kell vonzalom is, gondolom, ha neked nem tetszik egy 120 kilós elhízott lány, de te neki igen, neked tetszik kicsit a személyisége, attól még nem jössz össze vele, nem?
Persze, kortól is függ.
2014. szept. 20. 12:30
8/11 anonim válasza:
Fiatal koromban volt ilyen, de már öreg és zord külsővel rendelkezem.:)
9/11 anonim válasza:
Persze, amióta edzek és jobb fizikummal rendelkezem ez nállam általános, hogy engem keresnek, mint én őket :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!