Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kezdeti vonzalom Eltűnik ha 3-4 napig nem tudsz találkozni a fiúval aki leszólított és akkor tetszett nektek?
PARÁZOK ETTŐL KICSIT :(
Az a helyzet, hogy csütörtökön vhogy sikerült odamennem a lányhoz (14,5L), első fél perc para volt aztán már jót beszélgettünk :) Sok érdeklődésjelet küldött (rengeteg vigyorgás stb.), szal valszeg tetszem neki, rettentő aranyos. Kb minden 15-20. lány ilyen csak... Egy puszi az arcára, és öleléssel zártam a csevejt suliba, meg mondtam hogy egyszer elhívom fagyizni. Annyira azért nem voltam alfahím de sztem vonzódik hozzám. Jah és az ilyen kis.tinik örülnek ha nagy.tinivel járhatnak vagy taszító? :D
És itt jön a FŐ KÉRDÉS: Most jön a hétvége, nem tok talizni vele, mert FB-ot nem igen használja... Az érdeklődés kihal ennyi idő alatt vmennyire vagy nem? :(
F18
melankólikusság van eléggé a személyiségszerkezetében ha jobban belegondolok, szal tényleg sztem nem felejt el :D
Kösz a tapasztalatokat
volt valami azóta?:)
és nem hiszem, hogy eltűnne a vonzalom, pár nap miatt!:)még épp jót is tesz, hogy át tudja gondolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!