Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zsir vesztes, izom noveles,...

Zsir vesztes, izom noveles, feszesedes. Hogyan?

Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok,178 cm es 81kg. Egy eve lefogytam 103 kgrol 70re..aztan korhazba kerultem mert nem ettem rendesen,stb..ennek ahogy vege lett es ujra ettem fel is szedtem jopar kilot..a magassagomhoz kepest nem vagyok nagyon kover,de osszessegeben ugy nezek ki mint egy zsak sz*r,keves rajtam az izom,sok a zsir es plottyedt a borom a hasamon,belsocombomon es karomon. Szeretnek leadni kb 10kgt,es felszedni minnel tobb izmot hogy szep formas legyek osszessegeben jol nezzek ki. Hogyan kene csinalnom?nyilvan semmi cukor,feherliszt..ellenben tk cuccok,zab,barnarizs,csirke,hal,..de ezekbol mennyit?hany kaloriat kellene bevinnem ahoz hogy fogyjak,de epuljenek az izmaim?es heti hany,milyen edzes,milyen taplalekkiegeszito(vitamin,feherje)? Valami halvany fogalmam van ezekrol a dolokrol de most szeretnem egy igazan a temahoz erto szemely velemenyet.Elore is koszonom!:)

2014. szept. 16. 05:21
 1/2 A kérdező kommentje:

Valamint edzes utan mit kellene ennem(vagy feherjeturmix?ha igen milyen?)

Erdemes lenne testreszekre lebontanom az edzeseket vagy mindig eddzek mindenre?nagyjabol heti 3konditermi edzes ferne bele az idombe..az legyen mint sulyzos,+menjek el futni kardiozasnak valamikor?

2014. szept. 16. 05:24
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Szálkásító diéta kell, kezdetben heti 3 teljes testes erősítő edzés és mellé heti 3-4 aerob edzés. Olvasd el a sárga kapszula című könyvet, az alapok benne vannak . Tehát googleba: sárga kapszula pdf
2014. szept. 16. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!