Kreatin kúra után erő vissza esés?
2,5 hónapos kratin kúra után jelentős erő visszaesést tapasztalok, pedig a kaja rendben van, és eleget pihenek.
Pl. 3-4 hete még 20 kg val nyomtam vállból 10x (Tudom, hogy nem sok, de még viszonylag kezdő vagyok), most meg csak 15kg-val megy a 10 ismétlés. 17,5-el épp csak 6 max 7.
Vagy pl fekvenyomásnál egykezesekkel simán ment a 27,5-be 10ism, most meg alig csak 6.
Szerintetek mért van ez és mit lehet tenni, hogy ne gyengüljek tovább?
(Ja és érdekesség, hogy a húzó gyakorlatoknál nem tapasztalom ilyen mértékben a visszaesést.)
Eddig olyan 340g CH-t ettem, amit most felvittem 370-re.
Szerinted ennyi elég pluszba?
(Persze tudom, hogy látatlanba nehéz megmondani, de összességében elég-e plusz 30g vagy annál azért kicsit többre gondoltál?)
Igen, arra figyelek is, mert hajlamos vagyok rá, általában igyekszem tartani a havi 1kg plusz-t.
Amúgy ha már itt tartunk, szerinted hogyan érdemes mérni a súlyunkat? Mármint minden nap és abból vonni egy átlagot, vagy csak heti egyszer? Csak mert nekem hajlamos összevissza mutatni a súlyt. Pl egyik nap 78,5 másik nap pedig 79 utána meg megint 78,5 pedig minden nap ugyanakkor, ugyanott mérem nagy WC után.
Értem.
Még a zsírral kapcsolatban annyit had kérdezzek, hogy azt hogyan érdemes számolni?
Mármint én csak a makrókat szoktam, a kalóriát nem. Akkor a zsír hogy számoljam bele az étrendbe, hogy ne legyek túl nagy kalória pluszban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!