Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatin monohidrát kúra kérdések?

Kreatin monohidrát kúra kérdések?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első és olyan kérdéseim lennének hogy:

1. Hogyan adagoljam? 1.-6. Napig napi nègy 5g-os adag és onnantól napi 2x 5g(és azokat hogy osszam el edző illetve pihenőnapon?), vagy 1.-4. Nap: 0,3g/tskg, 4.-6.-nap: 0,15g/tskg, 6.-tól 0,075g/tskg?

2. Mennyi ideig tartson a kúra? 2-3 hónap?

3. Hyper Mass és 100% Whey Protein jó mellette?

4. Szerintetek mennyire hasznos 1-1 kúra?

5. Napi hány L vizet ajánlatok mellette minimum?

2014. aug. 31. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Szerintem 3 periódusból álljon, az első kettő ebből a feltöltés, ami 6-8 napig tart, a harmadik pedig a szinten tartás. Feltöltés első részében mehet 0,3g*ttkg, feltöltés második szakában 0,25-0,2g*ttkg, utána 0,15g*ttkg, tehát az első 3-4 nap fele legyen a szinten tartó rész, legtöbb helyen legalábbis így írják, nekem bejövős volt így.

2. Így, ahogy írod, legfeljebb 80-90 napos legyen, de érdemes 2 hónapig minimum csinálni.

3. A Hyper Massban kevés a fehérje, de ha edzés után kiegészíted wpp-el, akkor megfelelő lehet, de edzés után legyen meg a 0,5g*ttkg fehérje a turmixban.

4. Hoz 4-5 kiló pluszt, amiből van talán egy kevés izom, meg erősödsz tőle kicsit, de nem csodaszer.

5. Minden bevitt gramm kreatint 1 deci vízzel vidd be, pl. 5 grammot fél literrel dönts le. Egész napra legyen meg a a testtömeg/3 liter, de jobb, ha rászámolsz 1-2 litert, ha kreatin kúra van.

2014. aug. 31. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi mèg annyit hogy bekeverek 2 adagot edzés elött megiszom a felét a végén meg a másik felét az nem jó ugye? Azt hallottam hogy nem szabad sokáig oldódni hagyni
2014. aug. 31. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Edzés előtt idd meg a muttyot, aztán edzés után a Hypert a wpp-t meg a kreatint keverd egybe, és edzés után elegyíted vízzel.
2014. aug. 31. 15:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem úgy csinálom hogy 4g os adagok.

Edzésnap, feltőltés: Reggel éhgyomorra 6:30-kor egy adag aztán 7:00-kor zabpehely fehérjével,edzés elött egy adag aztán edzés után egy adag aztán külőn a hyper mass, 100% whey. Utàna este 22:00-kor egy adag

Pihenőnap feltöltés: ugyanúgy reggel este csak napközbe csirkemell elött 1 adag aztán a következő ètkezés elött is így.

Edzésnap, szintentartás: reggel éhgyomorra 6:30-kor 4g aztán edzés után 4g

Pihenőnap, szintentartás: reggel éhgyomorra 4g és vagy napközbe egy 4g-os adag vagy este 22:00-kor

2014. aug. 31. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!