Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem reagálás a kreatin kúrára?

Nem reagálás a kreatin kúrára?

Figyelt kérdés

kb. 12 napja tart a kreatin kúrám.

17 éves fiú vagyok, 2 éves edzés múltal, napi kb. 140-150g fehérje bevitellel, 4-5l víz, 5 étkezés, tiszta 100% monohidtrátot szedtem, feltöltéskor pihenőnapokon 5x 5g kreatin, edzés napokon 3x 5g és edzés után 1x 10g vagyis egy nap 25g, szintentartás napokon 1x5g-10g között tartom. Tudom még az elején vagyok, de elvileg feltőtléskor kellene a tömeg egy részének feljönni, de eddig semmit se tapasztaltam, sem erőben, sem látványban, pedig annak idején, mikor jombut szedtem, abban megéreztem 5g kreatint. Akkor ez most mi? dizájner kreatinra jobban reagálok mint a monohidrátra? Mintha semmit nemr eagálnék rá. Ez miért lehet?

2014. szept. 14. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia nekem egyáltalán nem csinált semmit a kreatin.

Mint ahogy az edzés előtti n.o fokozó

mindenki más.

2014. szept. 14. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is így voltam pl.: a Nitroxxal. Ha simán iszok felpörgök mint az állat ha meg edzek semmi más nem volt mint eddig. Lehet hogy neked a Kreatinra nem reagál a szervezeted illetve sokaknak hasmenést okoz és az se valami jó dolog mert bement a kreatin és ki is jött.

Én úgy szedtem hogy:

1.-5. nap: 0,3g/tskg

5.-7. nap: 0,15/tskg

Onnantól meg: 0,075/tskg

Ez volt az első kúrám aztán 5g-os adakoat szedtem mindig és én szépen fejlődtem úgyhogy valaki ilyen valaki olyan. Sajnos nem mi döntjük el

2014. szept. 14. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, azt ki is hagytam, hogy fostam feltöltéskor mint az állat.
2014. szept. 14. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!