Szerintetek ez jó eredmény 13 hónap edzés után?
2014. szept. 15. 10:32
21/34 anonim 

válasza:

18-asnaknagyon igaza van.Alap hibak vannak az etrendedben.Tejsavo estere XD BUNCSELEKMENY :D
22/34 A kérdező kommentje:
:D Hát tapasztalatlan vagyok még 13 hónap nem sok idő :D Emlékszek első 2 hétben amikor elkezdtem kondiba járni egy héten 3x edzettem mellet :D Mert nem tudtam hogy mit hogy :D
2014. szept. 15. 11:40
23/34 anonim 

válasza:

Tejjel :D
Amúgy fehérje 2g
ch 4-5g
zsír 1g
fehérje: hal,sovány húsok, túró, tojás, tápkieg.
ch:rizs,tészta stb.
zsír:pl oliva
24/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. szept. 15. 11:42
26/34 anonim 

válasza:

Belenézek a tükörbe ami a képen van és egy teljesen más ember köszön vissza! Hogy miért? Mert amit a fényképen láttok, azt össze lehet hozni minimális izomtömeggel is, egyszerű jó fényviszonyok mellett kell fotózni. Ha ki állítanám az utcára egyrészt világosabb lenne a bőre másrészt rosszabb fényviszonyok lennének és fele ilyen szálkás se lenne a srác. Honnan tudom? Mert ebbe dolgozom! Kérj meg valakit hogy csináljon rólad képet az udvaron vagy az utcán nappal, nem így fogsz kinézni azt garantálom, be mered vállalni?
27/34 A kérdező kommentje:
Be merem válalni persze :)
2014. szept. 15. 14:29
28/34 A kérdező kommentje:
vállalni *
2014. szept. 15. 14:29
30/34 anonim 

válasza:

A két képen sok különbség van, sokat lehet játszani a fényviszonyokkal, hidd el ennél még rosszabb képet is lehet készíteni rólad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!