Szerintetek ez jó eredmény 13 hónap edzés után?
2014. szept. 15. 10:32
12/34 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom fitnessbe járni :D
2014. szept. 15. 11:24
14/34 A kérdező kommentje:
Aham :)
2014. szept. 15. 11:26
17/34 A kérdező kommentje:
Most jöttem haza külföldi munkáról Olaszországban voltam dolgozni 3 hónapig. Ott az étrendem többnyire amit elém adtak de főleg :Hal, fehérhús és vöröshúst eszem. A mostani étrendem pedig : Reggeli-Buggyantott tojás, Sajt. Ebéd- Fehérhús,Rizzsel. Nem eszek tésztát végkép. Vacsora pedig, Whey Protein tejjel a felszivódás érdekében és többnyire túró cukorral. De vacsorára szoktam enni vöröshúst is.
2014. szept. 15. 11:32
18/34 anonim 

válasza:

Érdekes,az étrend elég rossz.
Akkor valami brutális genetikád van
19/34 anonim 

válasza:

5 ev alatt elttem ilyen.De en nem hogy a nularol.Minuszbol indultam :) [link]
20/34 A kérdező kommentje:
Testépítés megkérhetnélek rá hogy, írsz nekem egy étrendet? Hát nem tudom többnyire ezt a 13 hónapot egyébként senki nem hiszi el nem tudom miért. Az edzőteremben is azt hiszik hogy viccelek. Szoktam itt olvasgatni a kommenteket az oldalon. Lehet hogy az arányom nagy előny mert 118 cm a váll bőségem és 77 a derék.
2014. szept. 15. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!