Tömegnövelő keverése?
Nagyobb tételben éri meg vásárolni. Pl veszel egy Myprotein impact-et vagy MNH whey-t és ehhez teszel 40-50g maltodextrint és/vagy dextrózt edzés után. Más alkalommal nem kell bele cukor! Kreatin is mehet kb 5-6g, monohidrát port vegyél.
De az étrended is legyen rendben, anélkül nem sokra mész.
ÖÖö,szóval ha jól értem,akkor fehérje+gyors felszívódású ch + kis creatin ?
De itt nem kell foglalkozni a feltöltési-szintentartási fázissal kreatinnál?
Lehet kétféle kreatinhasználat. Van aki feltöltéssel végzi és van aki csak egy kis állandó mennyiséget tart.
De attól hogy azt írtam, hogy mehet a turmixba 5-6g kreatin még nem mondtam azt, hogy máskor nem mehet. Tehát ezzel nem zártam ki a töltési fázist sem. Remélem érthető.:)
Azért olcsó, mert kevés benne a fehérje százalékosan, így a cukrot is szinte fehérje árban fizeted meg. Nem olcsó, ha kiszámolnád fehérje grammokra.
Megveheted, de mivel kevés benne a fehérje, így én kiegészíteném kis fehérjével még edzés után. Máskor meg nem is kellene tömegnövelőt inni, mert napközben nem érdemes csesztetni cukros tömegnövelővel az inzulinszintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!