Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tömegnövelő? Étrendem...

Milyen tömegnövelő? Étrendem rendben van, de van 1 probléma.

Figyelt kérdés

Rendben van az étrendem,tömegelni szeretnék. 400g Ch,140g állati eredetű fehérje,50g zsír + omega 3. Vitamint és mellé 100% whey pro-t szedek. Meg edzés után dextrózt.

72 Kg vagyok,80 Kg lenne a cél.

Ez így rendben is van,de ezzel az étrenddel csak 2600 kcal van meg,ami szerintem kevés,nekem annak tűnik. Igazából nem tudom mennyitől vagyok kalória +-ban.

Ektomorf vagyok és nem igazán bírok enni,hamar tele vagyok,így nem tudok mást bele rakni az étrendbe.

Arra gondoltam,hogy tömegnövelőt vennék,mivel azt meg bírnám még inni,ha szét osztanám a napra.

Mit ajánlotok,ami olcsó,nem émelyít ,de azért ott van a szeren ?:D

Jumbóról olvastam véleményeket,azt írták sokan,hogy hatásos,de pl itt gyk-n meg láttam,hogy sokan úgy vannak vele,hogy szinte cukor .

2014. szept. 14. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem iszogass cukros tömegnövelőt napközben. Csak edzés után van helye. Ha nem jön a tömeg, akkor emeld a zsírt. Nem olyan bonyolult ez.
2014. szept. 14. 14:33
 2/9 A kérdező kommentje:

Szóval szerinted próbáljam ezt az étrendet tömegnöv. nélkül,ha nem jön,akkor változtassak rajta?

De 2600 Kcal nem kevés,én egyedül ettől félek. Igazából arról fogalmam sincs mikortól vagyok Kalória pluszban.

2014. szept. 14. 14:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Onnantól, hogy jön a heti kb 0,3 kg tömegnövekedés. Ha nem jön, akkor többet kell enni.
2014. szept. 14. 14:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Egyébként olvasgattam,hogy voltak,akikre 3 hét alatt 6kG stb jött fel rájuk,ez valós,vagy ott más testalkat miatt sok zsír jött fel?
2014. szept. 14. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Naturálban havi netto 1kg izom jöhet, az is csak eleinte. A többi zsír és víz volt.
2014. szept. 14. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Jól írja Montez, napközben nem kéne tömegnövelőt iszogatni csak úgy.
2014. szept. 14. 14:58
 7/9 - palilaci - ***** válasza:
Jumbo szar. Akkor inkabb Volumass 35 vagy Jumbo Prof. De akkor jarsz a legjobban ha veszel kulon feherjet melle ch-t es Te magad kevered ki a sajat igenyeid szerint a tomegnovelot.
2014. szept. 14. 15:09
 8/9 A kérdező kommentje:

ÉS 80kg-ra kb hány hónapig tart,amire felmegyek? Gondolom Sandorzsolt havi 1kg izomra gondolt.

Tömegelésnél átlag 10 kg súly- mennyi idő kalória +-ban,átlag genetika,szóval egy átlagos embernek? Tudom sok mindentől függ,csak érdekel :D

2014. szept. 14. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Eleinte jöhet netto izomban a havi 1kg, de ennél több lehet a tömegnövekedés, hiszen megy zsír is. De erősen genetikafüggő is, hogy mennyire haladsz.
2014. szept. 14. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!