Milyen tömegnövelő? Étrendem rendben van, de van 1 probléma.
Rendben van az étrendem,tömegelni szeretnék. 400g Ch,140g állati eredetű fehérje,50g zsír + omega 3. Vitamint és mellé 100% whey pro-t szedek. Meg edzés után dextrózt.
72 Kg vagyok,80 Kg lenne a cél.
Ez így rendben is van,de ezzel az étrenddel csak 2600 kcal van meg,ami szerintem kevés,nekem annak tűnik. Igazából nem tudom mennyitől vagyok kalória +-ban.
Ektomorf vagyok és nem igazán bírok enni,hamar tele vagyok,így nem tudok mást bele rakni az étrendbe.
Arra gondoltam,hogy tömegnövelőt vennék,mivel azt meg bírnám még inni,ha szét osztanám a napra.
Mit ajánlotok,ami olcsó,nem émelyít ,de azért ott van a szeren ?:D
Jumbóról olvastam véleményeket,azt írták sokan,hogy hatásos,de pl itt gyk-n meg láttam,hogy sokan úgy vannak vele,hogy szinte cukor .
Szóval szerinted próbáljam ezt az étrendet tömegnöv. nélkül,ha nem jön,akkor változtassak rajta?
De 2600 Kcal nem kevés,én egyedül ettől félek. Igazából arról fogalmam sincs mikortól vagyok Kalória pluszban.
ÉS 80kg-ra kb hány hónapig tart,amire felmegyek? Gondolom Sandorzsolt havi 1kg izomra gondolt.
Tömegelésnél átlag 10 kg súly- mennyi idő kalória +-ban,átlag genetika,szóval egy átlagos embernek? Tudom sok mindentől függ,csak érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!