Tömegnövelő étrend probléma, lesz fejlődés?
Figyelt kérdés
Szevasztok! 180 cm 74 kg jó ideje edzek szép szálkás vagyok viszont hízással problémáim vannak. Most vettem egy fehérjét, tömegnövelőt, creatint célom a 85 kg . Viszont a baj, az étrendben van. Változatos az étrendem minden nap mást eszek 5-6x eszek egy nap ( rizs, barna rizs, csirkemell, hal stb.. zöldség ) tudom mit eszek de lesz ebből fejlődés ha nem egy étrendem van hanem változatosan kajálok de rendesen?2013. aug. 9. 11:40
1/4 anonim válasza:
Minek vettél egyszerre tömegnövelőt és fehérjét?
Ugye tudod, hogy egy jobb tömegnövelőben is van fehérje.?
Amúgy ha megvan a napi 6*ttkg ch és 2-2,5 *ttkg. fehérje, akkor egyáltalán nem baj a változatosság. (nyilván akkor lenne baj, ha rossz ételeket ennél, ha rizsről váltasz pufirizsre, ugyanúgy fejlődsz)
2/4 anonim válasza:
*nem egy jobb tömegnövelőben, de mindegyikben
a fehérje mellé raksz gyors ch-t, az tk. egy tömegnövelő.
3/4 anonim válasza:
Lesz, de nem mindegy a mennyiség. Legyen meg a 2g x ttkg fehérje és 5-6g xttkg ch.
4/4 anonim válasza:
Ha elég kalóriát eszel akkor a tömeged növekedni fog, ha elég fehérjét eszel és az edzésterved is jó, fejlődsz a gyakorlatokban edzésről edzésre akkor ennek egy része izom lesz. De nem lesz rosszabb a fejlődésed mintha csirkerizst ennél egész nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!