A kreatinnak van valamilyen hatása a vesére, májra?
Figyelt kérdés
Sok cikket olvasva nem tudom melyik félnek lehet igaza, káros-e vagy sem?2014. szept. 13. 20:52
1/25 anonim válasza:
Normális mennyiségben nincs káros hatása.
2/25 A kérdező kommentje:
Az napi 10-15 gramm?
2014. szept. 13. 20:57
3/25 anonim válasza:
Feltöltéskor 6 napig napi 0,3g x ttkg, majd szinten tartáskor ennek a fele.
4/25 A kérdező kommentje:
És vérnyomás meg hasonlók tekintetében sem káros?
2014. szept. 13. 21:11
5/25 anonim válasza:
Kicsit megemelheti a vérnyomást, de ha eleve nem magas, akkor ebből nem lesz gond.
6/25 A kérdező kommentje:
A kicsti megemelheti az mit jelent? Biztos mindenkinél más, de mégis?
2014. szept. 13. 21:42
7/25 anonim válasza:
Egyénfüggő, de nálam pl nem volt mérhető emelkedés. Van akinél meg 10-20 között. De nem drámai emelkedésre kell gondolni.
8/25 A kérdező kommentje:
Ta mióta használsz kreatint, ha hazsnálsz? Volt valamilyen problémád? Szokták nézni a vérképedet?
2014. szept. 13. 21:59
9/25 anonim válasza:
Én szedtem, és vérképben nem mutatott ki semmit, 2-3 hét múlva voltam vérképet csináltatni a kúra után.
10/25 A kérdező kommentje:
És hosszú időn keresztül használtad? Tudom, hogy kúrákat érdemes végezni vele.
Tegyük fel, hogy edzem, használom, növök. Figyelek a táplálkozásomra. Ha abbahagyom, akkor a bevonzott víz távozik, de a nagyobb része a felszedett tömegnem megmarad? Arányaiban mondjuk ha "4 rész" feljön, akkor olyan 3 megmarad, 1 pedig lemegy? Ha lehet arányosítani.
A bolti kreatinok tutira tiszták? Szennyezőanyagok nincsenek bennük?
2014. szept. 13. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!