MetanHU kérdése:
Valamilyen egyszerű erősítő gyakorlatok?
Figyelt kérdés
azért kérdezem mert pl akárhogy próbálom 20 fekvőtámasz után mindig elcsúszik a kezem akármit rakok a kezem alá elcsúszik meg olyan 50 után ha nagynehezen megcsinem akkor elfáradok és ha felülést csinálok akkor a lábam mindíg felemelkedik és rossz nem tudok sokat csinálni a gyakorlatokból és amikor elkezdtem nagyon elfáradtam valami könnyű pl a fekvőt néha úgy csinálom hogy a konyhapultnak támaszkodom és úgy csinálom nem fáradok és edzsődik a karom és ilyenhez hasonló gyakorlatokat tudtok?2014. júl. 15. 16:44
1/2 anonim válasza:
trainlikeaman nevű felhasználó válasza:
Ezek nem erősítenek, hanem az állóképességed növelik. Mit akarsz tulajdonképpen? Jól kinézni, nagyobb lenni? Vagy erősnek lenni? Vagy állóképességet akarsz? A fekvőtámasz és a felülés közel sem elég. De azért mondok valami használhatót is. :) Nem kell mindig maxot teljesíteni. Csináld szabályosan, és variáld a nehézséget, eddz gyakran. Ez persze nagyon le lett egyszerűsítve. Így hamarosan több ismétlésre leszel képes, de erősebb nem leszel valójában. És amíg ilyen hiányosan edzel, étrend nélkül jobban sem fogsz kinézni.
2/2 A kérdező kommentje:
igazából ara akartam kilyukadni hogy nagyobb izomzatot akarok magamnak nagy legyen az izmom már az étrend megvan de a jó edzés terv még nem nagyon
2014. júl. 15. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!