Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha lenolajal leszek kaloria...

Ha lenolajal leszek kaloria pluszban akkor mar csak zsiradek jon fel ram?

Figyelt kérdés
tomegeles vegefele mar nagyon nehezen jonnek ra kilok.Ahhoz hogy kaloria pluszban legyek Len olaj adagomat jocskan megkell novelnem.Ilyenkor meg jon ram izomtomeg? vagy ebbol mar csak zsiradek lesz ?

2014. szept. 13. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért lenne zsír belőle? El kéne felejteni az ilyen elavult dogmákat, hogy zsírevés-->zsírban hízás. Ez nem így működik.

Egyébként ne csak lenmagolajból vigyél be zsírt és fain lesz.

2014. szept. 13. 11:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Lenolajon kivul kokusz zsirt hasznalok.Ezt is csak ha rantottat csinalok.Te milyen zsirokat hasznalsz?
2014. szept. 13. 11:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. Én is lenmagolajat használok, de van itthon olíva is plusz ami a kajában van zsír.
2014. szept. 13. 11:59
 4/10 A kérdező kommentje:
ívan valami kulombseg a len es az oliva kozott?
2014. szept. 13. 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:
A lenmag az jobb edzéshez, én csak az íze miatt veszem az olívát, nagyon szeretem.
2014. szept. 13. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha fehérjéből megvan a napi mennyiség és zsírból van meg a kis kalória pluszod, akkor izmosodsz, de nyilván lesz kis zsír is.
2014. szept. 13. 21:11
 7/10 Szintiszoli123 ***** válasza:

Nem biztos, hogy jól értem a kérdést. Mégis honnan tudná a tested, hogy Te most zsírral vagy CH-val kerültél kalóriapluszba?

Ha zsírosodsz, mert sok a kalória, akkor mindegy, hogy miből jön.

A CH-ból nyert energia 1/4 része megy el arra, hogy abból a tested zsírszövetet csináljon, míg a zsír rögtön mehet a zsírba. Ez igaz. De ettől még a kalóriaplusz mértéke számít vagyis ez csak annak gond, aki nem számolja a makrotápanyag bevitelét, mert zsírból könnyebben túleheti magát.

A sok CH meg a magas inzulin miatt nem jó. Told a zsírt nyugodtan, ha kell még az energia.

2014. szept. 14. 13:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Az ertelmes dolog lenne ha napi kaloria bevitelem 50%a ch lenne es 50%a zsir lenne?

(Feherjet most nemszamolom bele)

kaloriam megmaradna viszont akkor a izulin szintem alacsonyabb maradna...

2014. szept. 14. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Így is jó.
2014. szept. 14. 13:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Az inzulinrol vilagositsatok fel egy kicsit pls....:-)
2014. szept. 14. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!